…Κάτι δεν πάει καλά! Τα πλοία στην Κορινθία …το ένα μετά το άλλο “κολλούν”!

…Κάτι δεν πάει καλά με τα πλοία στην Κορινθία και το ένα μετά το άλλο “κολλούν”! Στην αρχή είχαμε το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Κορίνθου (δείτε εδώ) και μετά από μία εβδομάδα ένα άλλο πλοίο που “κόλλησε” στο κανάλι του Ισθμού!

Πιο συγκεκριμένα…

“Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Ισθμίας, ότι το Φ/Γ  πλοίο ”ΝΕΜΕΣΙΣ” Ν.Π. 12619, με τελικό προορισμό τον Δρέπανο Αχαΐας, επικάθισε σε αβαθή, εντός του καναλιού της Διώρυγας Ισθμού Κορίνθου.

Ἀμεσα στο σημείο μετέβησαν ένας πλωτός γερανός και ένα Ρ/Κ προς παροχή συνδρομής για τις εργασίες αποκόλλησης του πλοίου, έως ότου ρυμουλκηθεί στο λιμένα Κορίνθου προκειμένου να εκτελεστεί επιθεώρηση υφάλων αυτού.

Επί του πλοίου επέβαιναν οκτώ μέλη πληρώματος, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου”, αναφέρεται από το λιμενικό σώμα.

ΣΣ. Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στη διώρυγα της Κορίνθου … άραγε πόσο ασφαλείς μπορούν να νιώθουν όσοι περνούν με πλοίο μέσα από το κανάλι;

Κ.Ν