Κάτοικος Αρκαδίας είναι ο 44χρονος κακοποιός που συνελήφθη στην Κορινθία… -Συνελήφθη για υπόθαλψη και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr κάτοικος Αρκαδίας είναι ο 44χρονος κακοποιός που συνελήφθη στην Κορινθία και που στην προσπάθειά του να ξεφύγει εμβόλισε το περιπολικό.

Για υπενθύμιση σε πρόσφατη ανάρτησή μας αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Συνελήφθη, το Σάββατο το πρωί, σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), 44χρονος, ο οποίος αναζητούνταν για σωρεία διωκτικών εγγράφων.

Ειδικότερα εκκρεμούσαν σε βάρος του 7 καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης 64 ετών και δύο 2 μηνών και χρηματικής ποινής 50.000 ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και 2 εντάλματα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για απατή και πλαστογραφία

Επιπλέον, συνελήφθη για υπόθαλψη και ο ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία εντοπίσθηκε και είχε βρει καταφύγιο ο 44χρονος φυγόποινος.

Σημειώνεται ότι σε οίκημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, είχε εντοπιστεί και πάλι ο παραπάνω 44χρονος αναζητούμενος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε σε όχημα και αφού κινήθηκε κατά των αστυνομικών, διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό αυτοκίνητο.

Πραγματοποιήθηκαν πυρά ακινητοποίησης του οχήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι…”.

Κ.Ν