ΚΙΑΤΟ: Αγώνας μεταξύ των ακαδημιών του Πέλοπα και του Ολυμπιακού Πειραιώς…

“Ένας σημαντικός φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Δημοτικό Στάδιο του Κιάτου μεταξύ των ακαδημιών του Πέλοπα Κιάτου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο αγώνας που διοργανώθηκε από τον δήμο Σικυωνίων και το ΝΠΔΔ «Μηκώνη» έγινε για τιμηθούν τα παιδιά των Ακαδημιών του Πέλοπα που είχαν μια λαμπρή πορεία και κατάφεραν να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, τα νεαρά φυντάνια του Πέλοπα συμμετείχαν με τις Μικτές Ομάδες Κορινθίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και κατέλαβαν την δεύτερη θέση. Η σπουδαία αυτή επιτυχία μεταξύ άλλων υπογραμμίζει την σημαντική και πολύπλευρη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Πέλοπα και η οποία έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύονται ξεχωριστά ταλέντα του τόπου μας, που σίγουρα αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πριν την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, που πήρε διαστάσεις μιας γιορτής του ποδοσφαίρου και της ευγενούς άμιλλας, ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και ο πρόεδρος της «Μηκώνης» Δημήτρης Ζάρκος, βράβευσαν εν μέσω χειροκροτημάτων, όλα τα παιδιά των Ακαδημιών αρχής γενομένης από τους πέντε που συμμετείχαν στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με την φανέλα της Μικτής Κ17 της ΕΠΣ Κορινθίας. Εν συνεχεία τιμήθηκαν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Κ-17, καθώς και οι προπονητές τους, οι βοηθοί αλλά και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Πέλοπα Κιάτου.

Τόσο η δημοτική αρχή Σικυωνίων όσο και οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Πέλοπα ευχαρίστησαν την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς για την συμμετοχή τους στο φιλικό παιχνίδι των Ακαδημιών, απονέμοντας παράλληλα, αναμνηστικό τιμητικό έπαθλο στον προπονητή της Κ16 του Ολυμπιακού Πειραιώς Δημήτρη Μπενετάτο. Από πλευράς Ολυμπιακού το παρόν έδωσαν ακόμη ο διευθυντής των Ακαδημιών ΖοσέΑνίγκο, καθώς και ο προπονητής της Κ17 Δημήτρης Μαυρογενίδης…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από το δήμο Σικυωνίων