ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: …Δεν παίζεται! Ο Σταματόπουλος ακόμα και την ημέρα των Θεοφανείων …εμπαίζει τους δημότες με το νερό της Στυμφαλίας!

ΚΙΑΤΟ: …Δεν παίζεται! Ο Σταματόπουλος ακόμα και την ημέρα των Θεοφανείων …εμπαίζει τους δημότες με το νερό της Στυμφαλίας!

…Η πρόκληση στο μεγαλείο της! Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος συνεχίζει ακόμα και τώρα (την ημέρα των Θεοφανείων) να θίγει το θέμα της υδροδότησης του δήμου Σικυωνίων με το νερό της Στυμφαλίας!!! Πρόκειται για ένα έργο που θα έπρεπε να ήταν έτοιμο, σύμφωνα με αυτά που έλεγε, από τους πρώτους μήνες της ΠΡΩΤΗΣ του θητείας!!! Αντιθέτως οι Σικυώνιοι έβλεπαν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που αντιμετώπιζαν (και αντιμετωπίζουν) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα στην ύδρευση το νερό της Στυμφαλίας να το παίρνει η Κόρινθος!!!

Κάτι τέτοια κάνει ο Σταματόπουλος και ξεσηκώνει τους Σικυώνιους! 

“Τώρα που υδροδοτείται σχεδόν όλος ο δήμος Κορινθίων με το νερό της Στυμφαλίας, …ίσως έρθει το νερό και στους κατοίκους κάποιων περιοχών στο δήμο Σικυωνίων! Ένα έργο που υποσχόταν στους κατοίκους ο Σταματόπουλος προεκλογικά, …πριν ακόμα γίνει δήμαρχος στο Κιάτο!!!

Δήμαρχε …μην ξεχάσετε να “πανηγυρίσετε” αν κάποια στιγμή έρθει το νερό της Στυμφαλίας και σε άλλες περιοχές του δήμου Σικυωνίων…’, αναφέραμε σε πρόσφατη ανάρτηση!

τρέλα1

Ο Σταματόπουλος ακόμα και την ημέρα των Θεοφανείων …εμπαίζει τους δημότες με το νερό της Στυμφαλίας!

…Και όμως!  Ο Σταματόπουλος ακόμα και την ημέρα των Θεοφανείων …εμπαίζει τους δημότες με το νερό της Στυμφαλίας!

τρέλα

Δείτε μεταξύ άλλων τι αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση από τον συνδυασμό του Σταματόπουλου:

“Την Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας επέλεξε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος για να παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων, γιορτάζοντας με τους κατοίκους μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, τα Θεοφάνεια.

Η παρουσία αυτή του δημάρχου Σικυωνίων προκάλεσε έκπληξη αφού απουσίασε από τον τον παραδοσιακό εορτασμό στο λιμάνι του Κιάτου, για χάρη των πηγών της Στυμφαλίας. Παράλληλα, όμως ανέσυρε στη μνήμη όσων είχαν παραστεί πέρυσι στην αντίστοιχη τελετή την τότε δήλωση-υπόσχεσή του: Ότι στον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων του 2019 θα φτάσει ως άλλος «αγιασμός» στα σπίτια όλων το πόσιμο νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας.

Εύλογα λοιπόν υπέθεσαν πολλοί ότι η φετινή παρουσία του Σπύρου Σταματόπουλου, στον αγιασμό των πηγών της Στυμφαλίας, ερμηνεύεται ως ο προάγγελος της υλοποίησης της υπόσχεσής του και της, εντός σύντομου χρόνου, τροφοδότησης του Κιάτου και των γύρω χωριών με πόσιμο στυμφάλιο νερό. Μένει ο χρόνος να αποδείξει την εικασία…”, αναφέρεται από τον συνδυασμό του δημάρχου Σ. Σταματόπουλου!

Σταματόπουλος Σ.3

ΣΣ. Σταματόπουλε…τι άλλο θα κάνετε; Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είμαστε περίεργοι να δούμε την αντιμετώπιση που θα έχετε από τους δημότες στο Κιάτο και τα χωριά όταν τους πείτε αυτά που αναφέρονται στην παραπάνω ανακοίνωση στο θέμα της υδροδότησης του δήμου με το νερό της Στυμφαλίας!

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΜαρτίου 22, 2019
Πνευματικός -Σταυρέλης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πρόσκληση του Πνευματικού …με δηλώσεις εντυπωσιασμού! -…Τι λένε όμως οι Κορίνθιοι;

korinthiannewsΜαρτίου 22, 2019
Νανόπουλος Βασίλης1

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τι τρέχει πάλι στο συνδυασμό του Νανόπουλου;

korinthiannewsΜαρτίου 22, 2019
σιδηροδρομικές γραμμές

Κιάτο-Αίγιο: Ολοκληρώθηκε το στρώσιμο των…

korinthiannewsΜαρτίου 22, 2019

Καθάρισαν τη διαδρομή του ορεινού ημιμαραθωνίου Μυκήνες-Τενέα – Ευχαριστίες από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΜαρτίου 22, 2019

ΚΙΑΤΟ: Το πρόγραμμα εορτασμού για την 25η Μαρτίου

korinthiannewsΜαρτίου 22, 2019