ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Επιστολή “κόλαφος” του Χ. Βυτινιώτη στον δήμαρχο: “Υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική ανικανότητά σας που προσπαθείτε να συγκαλύψετε με χυδαιολογίες”

ΚΙΑΤΟ: Επιστολή “κόλαφος” του Χ. Βυτινιώτη στον δήμαρχο: “Υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική ανικανότητά σας που προσπαθείτε να συγκαλύψετε με χυδαιολογίες”

Η παρακάτω επιστολή του Χ. Βυτινιώτη σίγουρα θα σχολιαστεί αρκετά στο Κιάτο καθώς θυμίζει στον δήμαρχο την πολιτική του ανικανότητα στο θέμα του νερού. Είναι το θέμα που καίει τον δήμαρχο καθώς δεν έχει υλοποιήσει μέχρι τώρα τις δεσμεύεις του. Η Κόρινθος παίρνει το νερό της Στυμφαλίας τόσα χρόνια χωρίς να κάνει τα ανταποδοτικά έργα που πρέπει, το Κιάτο όχι μόνο δεν έχει πόσιμο νερό αλλά δεν τρέχει ούτε σταγόνα το καλοκαίρι από τις βρύσες λόγω μη επάρκειας! Αυτή είναι η αλήθεια και έχουν …ξεσηκωθεί οι δημότες! …Τώρα προσπαθεί ο δήμαρχος με …κραυγές να σώσει την κατάσταση! Ποιος όμως θα πιστέψει αυτά που λέει τώρα ο δήμαρχος στο θέμα του νερού;

Ο Χ. Βυτινιώτης στην παρακάτω επιστολή του λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Κάνει αυτό …που δεν κάνει η αντιπολίτευση στο δήμο Σικυωνίων!

Τον καίει το θέμα του νερού...

Τον καίει το θέμα του νερού…

Από τον πρώην αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σικυωνίων Χ. Βυτινιώτη αναφέρεται: «Μια από τις βασικές αιτίες της σημερινής οικονομικής κρίσης είναι ο μικροπολιτικός τυχοδιωκτισμός, που έχει περάσει ακόμη και στην τοπική αυτοδιοίκηση τον οποίο εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο και ο Δήμαρχος Σικυωνίων.

Ο Δήμος ΣΙκυωνίων στην Περιφέρειά μας ,είναι σήμερα ,ένας μικρός και αδύναμος Δήμος ,ενώ κάποτε είχε οντότητα με λόγο και ιστορία, αλλά κυρίως διέθετε όλα τα χαρακτηριστικά μιας αναπτυσσόμενης περιοχής στο κέντρο της Κορινθιακής γης και ως δεύτερος Δήμος της Π.Ε.Κορινθίας.

Η σημερινή δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη ,αφού κατάφερε να κάνει πράξη τα λόγια του Θουκιδίδη που είχε πει  ότι «ο αδύνατος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του»

Αγαπητοί φίλοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής ,εύκολα διαπιστώνει κανείς  ότι κουραστήκατε πολύ και είναι ανθρώπινο ,γι ‘ αυτό ετοιμαστείτε να κάνετε στην άκρη για άλλους ακάματους.

Καλέσατε στις 9/3/18 Δημοτικό Συμβούλιο σε καφενείο της Δ.Ε. Στυμφαλίας με μοναδικό θέμα «προστασία των υδάτινων πόρων της Στυμφαλίας και αειφόρος χρήση  τους». Είναι αλήθεια ότι τούτη τη φορά υπήρχε απαρτία Δημοτικού Συμβουλίου κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στις μέρες σας.

Όσοι παρευρέθηκαν άκουσαν από τη Δημοτική αρχή ακριβώς τα ίδια που  είχαν ακούσει και πριν 6 χρόνια σε λαϊκή συνέλευση στο ίδιο καφενείο που μοίραζε «ψεύτικές ελπίδες με λεονταρισμούς και κραυγές χωρίς νόημα» για ορθολογική τάχα διαχείριση των υδάτινων πόρων της περιοχής και συμπέραναν ότι το πολύτιμο αυτό αγαθό έχει αφεθεί στην τύχη του ως βορά αρπακτικών.

Κ. Δήμαρχε υπάρχει πρόβλημα με την αποτελεσματικότητά σας και την πολιτική ανικανότητά σας, τις οποίες προσπαθείτε να συγκαλύψετε με ατάκες και χυδαιολογίες που εσείς φέρατε στον τόπο μας ως πολιτικό  λόγο .Αλίμονο βέβαια αν επικρατούσε και ως ιδεολογία του χυδαίου ,δηλαδή ως χυδαιολαικισμός, γιατί αυτή ακριβώς η στάση αναπαράγει την φαυλότητα και διαμορφώνει συμπεριφορές και προτιμήσεις κατ’ εικόνα και ομοίωσή σας και όλο αυτό είναι μία νέα θλιβερή εξέλιξη για τον τόπο μας.

Επιτεθήκατε με σφοδρότητα χωρίς να προκληθείτε σε θεσμικούς παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού για να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Ξεπεράσατε κάθε όριο με κραυγές για βοήθεια από τους πολίτες της Στυμφαλίας τους οποίους έχετε αφήσει στην τύχη τους χωρίς νερό ,τροφοδοτώντας με ανεξέλεγκτες ποσότητες όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων.

Τι εννοείτε όταν λέτε ότι θα πάρετε και εσείς τα περισσεύματα νερού για την ύδρευση της περιοχής Κιάτου με ανταποδοτικά μέτρα χωρίς να έχετε προσδιορίσει ποιες είναι οι ποσότητες των περισσευμάτων σε ετήσια βάση και ανά εποχή. Μήπως τελικά το πολύπαθο δίκτυο προς το Κιάτο,  όταν και εφόσον ολοκληρωθεί ,τον περισσότερο καιρό θα μένει κενό; Ή έχετε βαλθεί να αποξηράνετε τη λίμνη Στυμφαλίας.

Κ. Δήμαρχε και αυτή τη φορά  είσαστε ο ίδιος όπως πριν 8 χρόνια. 

Κάτω από το βάρος των συσσωρευμένων προβλημάτων στον τόπο μας περιμένουμε μία νέα εποχή την οποία δεν μπορείτε να φέρετε εσείς. Η πιστοποίηση του θλιβερού καταντήματος  επιβεβαιώνεται από την αποστασιοποίηση των Δημοτών μας για κάτι καλύτερο από εσάς γιατί είσθε Δημοτική αρχή που πήρε ότι ζήτησε αλλά δεν έδωσε εκείνα που έταξε ,ούτε καν εκείνα που έπρεπε».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σε οχυρά έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους οι Κορίνθιοι- Δείτε το ρεπορτάζ στον Alpha- Η εγκληματικότητα …χτυπάει κόκκινο

korinthiannewsΝοεμβρίου 22, 2018

Έντεκα ανήλικοι κρατούμενοι του καταστήματος Κράτησης Κορίνθου ξεναγήθηκαν στο…

korinthiannewsΝοεμβρίου 22, 2018
Μαρινάκος Τάκης

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: …Πως και έτσι; Υποψήφιος με τον Παπακυριάκο ο Μαρινάκος!

korinthiannewsΝοεμβρίου 22, 2018
Παπακυριάκος- Μανάβης

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ! Ο Παπακυριάκος στέλνει “αδιάβαστο” τον Θ. Μανάβη και …του κάνει υπενθυμίσεις! -Ο Μανάβης επικοινωνιακά “αυτοκτονεί”

korinthiannewsΝοεμβρίου 22, 2018
γιατρός -συνταγογράφηση

Κορίνθιος γιατρός- πολιτικός βγάζει “σέλφι” σε μνημόσυνα …με φόντο τον Απ. Παύλο!!! (φωτο)

korinthiannewsΝοεμβρίου 22, 2018

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Ενδιαφέρον για τα ζώα

korinthiannewsΝοεμβρίου 22, 2018