ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Η δημοτική αρχή αγνοεί και τον “ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”! Δείτε το έγγραφο! -Ο δήμαρχος φοβάται ….την λαϊκή κατακραυγή;

ΚΙΑΤΟ: Η δημοτική αρχή αγνοεί και τον “ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”! Δείτε το έγγραφο! -Ο δήμαρχος φοβάται ….την λαϊκή κατακραυγή;

Πολλά ακούγονται γιατί ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος δεν κάνει λαϊκή συνέλευση στο Κιάτο! Υπάρχει άραγε κάποιος λόγος; Ή μήπως φοβάται ο δήμαρχος την λαϊκή κατακραυγή; Από την άλλη ο δήμαρχος δίνει συνεντεύξεις …και λέει αυτά που θέλει!

Επίσης η δημοτική αρχή για κάποιο λόγο κωλύεται να απαντήσει σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τους δημότες του δήμου Σικυωνίων. Συγκεκριμένα αρνούνται να απαντήσουν σε αναφορές πολιτών, ακόμα και στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

Ζαχαρόπουλος Ν.

Από τον πρώην αντιδήμαρχο του δήμου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, για ακόμη μια φορά, πρωταθλητές στη διαφθορά στο Δημόσιο αναδεικνύονται οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι Επιχειρήσεις τους, οι Δήμοι της Χώρας.

Όσον αφορά τον Δήμο Σικυωνίων, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για τον επικεφαλής και στελεχών της Δημοτικής αρχής  με τη δικαιοσύνη και τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τους Δημότες.

Συγκεκριμένα αρνούνται να απαντήσουν σε αναφορές πολιτών, ακόμα και στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, σε ζητήματα  που έχουν σχέση με τη καταστροφή του περιβάλλοντος στον ΧΥΤΑ Κιάτου, τις παρεμβάσεις στη πλατεία Φιλύρα  και στα σοβαρά ζητήματα της δημοτικής αρδευτικής γεώτρησης Μποζικών, την οποία προσπαθούν να την εκχωρήσουν σε ιδιώτες, απεμπολώντας τη περιουσία του Δήμου.

Οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι εκπρόσωποι των πολιτών στη διαχείριση των θεμάτων του Δήμου και κυρίως στη διαχείριση των οικονομικών, δεν εκπροσωπούν τον εαυτό τους αλλά τους πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν και οφείλουν να τους σέβονται και να τους εκπροσωπούν με υπευθυνότητα και εντιμότητα.

Είναι γνωστές στους πολίτες του Δήμου μας οι καθεστωτικές συμπεριφορές και ο συγκεντρωτισμός του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, στα ζητήματα διαχείρισης των οικονομικών και διοίκησης του Δήμου.

Φοβάται τη λαϊκή κατακραυγή, για τα ψεύτικα στοιχεία που καταθέτει,  και δίνει συνεντεύξεις με κλειστές πόρτες.

Παραβιάζει τη Νομοθεσία και δεν συγκαλεί λαϊκές συνελεύσεις, όπως ορίζει η Νομοθεσία,για να ενημερώσει τους πολίτες για τα ζητήματα του Δήμου.

Να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες και Δημότες του Δήμου Σικυωνίων ότι πολύ σύντομα θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία στον Δήμο Σικυωνίων, όπως αρμόζει στον θεσμό και σε δημοκρατικούς πολίτες, οι οποίοι θα έχουν άμεση ενημέρωση και πρόσβαση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο [οικονομικά-διοικητικά-πολεοδομικά κ.λ.π.]».

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

διώρυγα Κορίνθου 10

Πτώσεις σκύλων στη διώρυγα της Κορίνθου- Τι συνέβη τελευταία… (βίντεο)

korinthiannewsΙανουαρίου 16, 2019
σκύλος για γέλια

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο υποψήφιος δήμαρχος του “πουθενά” …και τα πρόστιμα!

korinthiannewsΙανουαρίου 16, 2019

…Τι το σκαλίζουν! -Συζήτησαν και για το πρώην στρατόπεδο στην Κόρινθο που εξακολουθεί να παραμένει κέντρο μεταναστών επι θητείας του ΣΥΡΙΖΑ

korinthiannewsΙανουαρίου 16, 2019
ύδρευση

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Ελάφρυνση στα τέλη ύδρευσης…

korinthiannewsΙανουαρίου 16, 2019
Παπαχριστόπουλος Θ.1

Θα αναλάβει και θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κορίνθιος γιατρός Θ. Παπαχριστόπουλος;

korinthiannewsΙανουαρίου 16, 2019

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Η πίστη ως προοπτική στα κάθε μορφής αδιέξοδα»

korinthiannewsΙανουαρίου 16, 2019