ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΙΑΤΟ: Καλή η αρχή για τον Ν. Ζαχαρόπουλο! Τι “έδειξε” η ΠΡΩΤΗ του συγκέντρωση! -Τα πρώτα ονόματα…(φωτο)

ΚΙΑΤΟ: Καλή η αρχή για τον Ν. Ζαχαρόπουλο! Τι “έδειξε” η ΠΡΩΤΗ του συγκέντρωση! -Τα πρώτα ονόματα…(φωτο)

Παρακολουθούμε όλες τις κινήσεις και δραστηριότητες των προσώπων που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν  τη δημαρχία στο δήμο Σικυωνιων στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα διεκδικήσουν το δήμο, ο νυν δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος, ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο Κωνσταντίνος  Σαρχάνης, ο Μ. Λέγγας και ο Βαγγέλης Χουσελάς.

Όσον αφορά τον  Νίκο Ζαχαρόπουλο,την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποίησε πολιτική συγκέντρωση, για να ενημερώσει τους πολίτες του δήμου Σικυωνίων για τις προθέσεις του, το πρόγραμμά του, το έμβλημα του συνδυασμού  και τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν.

Αυτό που συζητήθηκε είναι ότι πραγματοποίησε μια μεγάλη συγκέντρωση (περίπου 350 πολίτες παραβρέθηκαν)

Ίσως είναι μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση, από όλες που έγιναν μέχρι σήμερα στη περιοχή, από τους άλλους υποψήφιους.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για να βγούνε συμπεράσματα, αναμένουμε και τους άλλους διεκδικητές της Δημοτικής αρχής, αλλά είναι γεγονός ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ζαχαρόπουλου δεν αφήνει αδιάφορους τους πολίτες του δήμου.

Ήταν ο μόνος που όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς μάλιστα να έχει καμία θεσμική ιδιότητα, ήταν κοντά στους πολίτες και ανέδειξε τα ζητήματα του Δήμου, μιας και η αντιπολίτευση ήταν παντελώς ανύπαρκτη.

Άλλωστε να μη ξεχνάμε ότι το πέρασμά του από τον δήμο, ως αντιδήμαρχος σε  διάφορες θέσεις και κυρίως στον τομέα της καθαριότητας, άφησε εποχή.

Τα τρία σημεία που ξεχώρισαν στην ΠΡΩΤΗ συγκέντρωση του Ν. Ζαχαρόπουλου ήταν:

1. Έδωσαν το παρόν μόνο Σικυώνιοι, τόσο από την παραλιακή ζώνη όσο και από τα ορεινά! Άλλοι για να γεμίσουν την αίθουσα έφερναν άτομα από άλλους δήμους!!! Όλοι γνωρίζουν που απευθυνόμαστε…

2.Στην αίθουσα δεν κάθονταν στις πρώτες καρέκλες πολιτικά πρόσωπα (νυν και τέως) μεγάλων κομμάτων, δείχνοντας ότι πρόκειται για μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ υποψηφιότητα.

3. Ήταν μία εκδήλωση όπως έπρεπε να είναι! Δεν ήταν “φιέστα”

Τέλος να σημειώσουμε και αυτό που είδαμε σε ΟΛΕΣ τις συγκεντρώσεις ως τώρα των υποψηφίων δημάρχων στο Κιάτο. Υπάρχουν άτομα που πηγαίνουν στην ομιλία ενός υποψήφιου ενώ είναι σίγουρο ότι θα στηρίξουν άλλο συνδυασμό! Είθισται να συμβαίνει αυτό! Κάποιοι πηγαίνουν απλά να παρακολουθήσουν (…αλλά και να “κόψουν” κίνηση) μία ομιλία ενός υποψηφίου τον οποίο και δεν θα στηρίξουν! Το είδαμε σε ΟΛΕΣ τις συγκεντρώσεις ως τώρα των υποψηφίων δημάρχων στο Κιάτο και θεωρούμε ότι θα το δούμε και σε όσες γίνουν στο εξής.

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλος ανέφερε:

«Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλες τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες του Δήμου Σικυωνίων, που παραβρέθηκαν στην χθεσινή πολιτική συγκέντρωση και ομιλία μου στο Κιάτο, με θέμα τις Δημοτικές εκλογές,την 26-5-2019.

Θεωρώ πολύ μεγάλη τιμή για μένα, να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και ομιλία μου περισσότεροι από [350]  πολίτες του Δήμου μας.

Να ευχαριστήσω και τους  πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, που είχαν τη πρόθεση αλλά δεν μπόρεσαν, για διάφορους λόγους, να παραβρεθούν στην χθεσινή μας συγκέντρωση.

Τέλος να ευχαριστήσω όλους συνολικά τους πολίτες του Δήμου μας για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και αγάπη τους στο πρόσωπό μου, πέρα από τις πολιτικές και κομματικές τους επιθυμίες.

Σε αυτή την έκφραση της άμεσης και συμμετοχικής Δημοκρατίας, οι πολίτες δεν τίμησαν μόνο τον ομιλητή, αλλά εξίσου τίμησαν και τον εαυτό τους, τον ενεργό  πολίτη, που έχει δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να συμμετέχει στα κοινά.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το έμβλημα του Συνδυασμού-ΝΕΑ ΣΙΚΥΩΝΑ 2025-

Το έμβλημα συμβολίζει, την ανεξαρτησία του Συνδυασμού, πέρα από κομματικές αποχρώσεις, την ενότητα των Δημοτών- πολιτών και των περιοχών του ενιαίου Δήμου Σικυωνίων [Σικυώνα- Στυμφαλία- Φενεός] και την επόμενη ημέρα, τη νέα εποχή,  που θα βρει τον Δήμο μας οικονομικά ισχυρό, μοντέρνο, δυνατό  και Δημοκρατικό.

Είχα  τη μεγάλη τιμή και χαρά να παρουσιάσω τους πρώτους συνεργάτες μου και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την μεγάλη τιμή που κάνουν, σε μένα προσωπικά αλλά και στους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, με τη πρωτοβουλία τους να συμμετάσχουν σ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, για μια νέα εποχή, μια νέα σελίδα για τον Δήμο μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.

1.-Βλασία ΛΙΓΚΑ. Επικοινωνία-Διοίκηση-Τουρισμός- Πανεπιστήμιο Ηπείρου. Προϊσταμένη αεροσυνοδός AEGEAN.

2.-Χρυστάλα  ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ. Διεθνολόγος-Κοινωνικές επιστήμες Εθνικού Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου.

3.-Κατερίνα ΣΚΟΥΦΗ. Τμήμα Ψυχολογίας-Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

4.-Χριστίνα ΖΑΡΡΗ. Τεχνικός κινητής τηλεφωνίας και Τηλεπικοινωνιών.

5.-Βαλεντίνα ΡΟΚΚΟΥ . Πολιτικές επιστήμες  Πάντειου Πανεπιστημίου.

6.-Λάζαρος ΝΑΚΟΣ. Μηχανολόγος-Μηχανικός Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

7.-Ανδρέας ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ. Στέλεχος Διοίκησης με εξειδ. στα Οικονομικά-Διοικ/κά.

8.-Κωνσταντίνο ΚΑΡΑΤΑΣΑΣ. Πρ. Αστυνομικός.

9.-Δημήτριος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ. Επαγγελματίας-Επιχειρηματίας.

10.-Κωνμσταντίνος ΜΠΕΤΤΑΣ. Φροντιστηριακός Καθηγητής-Δημοσιογράφος».

Ε.Σ

Δειτε τα σχολια (1)

1 Comment

  1. NTEMIS

    Φεβρουαρίου 4, 2019 at 7:05 μμ

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?………

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΡ 5 της εβδομάδας!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
γέλια

Το ΚΟΥΙΖ της ημέρας: …Τον φτύνουν και νομίζει ότι ψιχαλίζει-Νοημοσύνη …στα πατώματα! – …Διασκεδάζει τους Κορίνθιους!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
Πιτσάκης Π.3

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Π. Πιτσάκη …είδατε 35.000 άτομα!- …Πόσα εισιτήρια κόπηκαν; -…Που κατατέθηκαν τα χρήματα; -…Πόσα χρήματα δόθηκαν!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
Κόρκα Αθηνά

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Η πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Α. Κόρκα…κάνει πίσω στην απόφαση που πήρε για το δήμο;

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση με θέμα: “Πλάτωνος, βίος και έργα”

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
Χελμός

Ο ορειβατικός σύλλογος Κορίνθου διοργανώνει εξόρμηση στο όρος Χελμό…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019