ΚΙΑΤΟ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΧΥΣΗ! -“Απειλούν ακόμα και τα κοτέτσια” -Δεν λογαριάζουν …ούτε οικογένειες!

…Και όμως συμβαίνει στο δήμο Σικυωνίων!

Κάποιοι έχασαν εντελώς την ψυχραιμία!

Βλέπουν κάθε μέρα που περνάει την …ελεύθερη πτώση του συνδυασμού που στελεχώνουν ή στηρίζουν και άρχισαν να χρησιμοποιούν πολύ …περίεργες μεθόδους που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν σε ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να απειλούν και να φοβίζουν απλούς ψηφοφόρους για να στηρίξουν τον συνδυασμό τους!

Ήδη κυκλοφορεί στην πιάτσα το σύνθημα: “Απειλούν ακόμα και τα κοτέτσια”!!!

Μπήκαν ακόμα και στα σπίτια να “διαλύσουν” οικογένειες! Ενώ δηλαδή υπήρχαν ήδη υποψήφιοι στην αντίπαλη παράταξη, μπήκαν για να βάλουν στη δική τους άλλο μέλος της ΙΔΙΑΣ οικογένειας απειλώντας ή τάζοντας το οτιδήποτε!!!

…Ζουν στο δικό τους “μαγικό κόσμο” αφού δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως ότι όλος αυτός ο ΠΑΝΙΚΟΣ και η ΣΙΓΧΥΣΗ που τους διακατέχει είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΟ για την αντίπαλη παράταξη που δυναμώνει όλο και περισσότερο αφού πηγαίνει με ηρεμία και πολιτισμένα στις εκλογές!

Αυτές οι πράξεις λειτουργούν “μπούμερανκ” σε αυτούς που τις κάνουν καθώς όσοι απειλήθηκαν ή φοβήθηκαν δεν πρόκειται να τους στηρίξουν!

Κατάφεραν να εκτεθούν και να δείξουν τον ΠΑΝΙΚΟ τους! Χρησιμοποίησαν άλλες μεθόδους βλέποντας ότι το καράβι άρχισε …να μπάζει νερά!

Τους πήραν όλοι χαμπάρι και αυτή τη στιγμή …βουίζει ο δήμος! Είναι θέμα χρόνου τα… μαντάτα να φτάσουν σε όλους!

Αν συνεχίσουν έτσι απλά δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα!

Το μόνο που τους συνιστούμε είναι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Απομένει ένας μήνας ακόμα μέχρι τις εκλογές! …Πως θα την “παλέψουν” μέχρι τότε;

Κ.Ν