ΚΙΑΤΟ: Σίγουρος πλέον για το εκλογικό αποτέλεσμα ο Πιστεύος –Τι ανέφερε ο ίδιος…

Το συζητάει πλέον όλος ο δήμος! Ο Δ. Πιστεύος κέρδισε τις εντυπώσεις σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, ειδικά στο Κιάτο!

Την στιγμή που ο δήμαρχος Σ. Σταματόπουλος πάει πάλι με σχεδόν τους ίδιους, ο Πιστεύος το πάλεψε σκληρά όλους αυτούς τους μήνες και κατάφερε να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να τον ακολουθήσουν σε αυτές τις εκλογές!

Κάθε μέρα που περνάει λειτουργεί ξεκάθαρα υπερ του Πιστεύου τη στιγμή που ο Σταματόπουλος προσπαθεί …να κρατηθεί με αυτά που λέει και κάνει τόσα χρόνια (!!!), τα οποία κούρασαν τους δημότες οι οποίοι όλο και πιο πολύ ζητούν την ΑΛΛΑΓΗ.

Ο Πιστεύος κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να κάνει τον Σταματόπουλο …να βρίσκεται σε σύγχυση! Ο Πιστεύος στο Κιάτο έκανε τη διαφορά, πήρε και την αντιπολίτευση και έκανε διεισδύσεις στα χωριά που κανένας άλλος κατά το παρελθόν δεν είχε κάνει!

Από το συνδυασμό του Δ. Πιστεύου ανακοινώνεται:

«Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης της «Επόμενης Μέρας»

Η δήλωση του υποψήφιου  δημάρχου Σικυωνίων Δημήτρη Πιστεύου

«Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και σιγουριά για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «Επόμενη Μέρα».

Ενώνουμε, τολμάμε, προχωράμε κι ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, για έναν λειτουργικό Δήμο, με ανθρώπινο πρόσωπο, με προτεραιότητα στα παιδιά που τα θέλουνε όλα!

Φτάσαμε μέχρι εδώ, με το κεφάλι ψηλά, τίμια και με πολιτική καθαρότητα.

Έτσι θα συνεχίσουμε, με σεβασμό στο δημόσιο διάλογο και πολιτικό πολιτισμό.

Ευχαριστώ όλες και όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας.

Ευχαριστώ τη μεγάλη ομάδα της  «Επόμενης Μέρας» που αγκάλιασε και στηρίζει το κοινό μας όραμα.

Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με «συμφωνία εμπιστοσύνης» για τη μεγάλη Σικυωνία του μέλλοντός μας.

Εύχομαι καλόν αγώνα σε όλες και όλους».

Κ.Ν