ΚΙΑΤΟ: Χιλιάδες επισκέπτες στο Φενεό -Τριήμερες κυνοφιλικές εκδηλώσεις…

«Χιλιάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει τον Φενεό με αφορμή τις τριήμερες κυνοφιλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους πρόποδες του Σαϊτά στο πλαίσιο των 3ων Κλασικών Αγώνων 2022 «Τρόπαιο Βασίλης Σακαντάνης».

Πρόκειται για μια συνεργασία της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τον όμιλο Αγγλικών δεικτών Ελλάδος (ΟΚΑΔΕ), τον όμιλο κυνηγετικών σκύλων εργασίας Κορίνθου, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κιάτου και Ξυλοκάστρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για άψογη οργάνωση των αγώνων, τον πρωτοπόρο χαρακτήρα τους, την ευταξία και τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, όσο και στις αγροτικές καλλιέργειες.

Παράλληλα, αποδεχόμενος το βραβείο που του απονεμήθηκε για την συνεισφορά του δήμου στην διεξαγωγή του αγώνα, σημείωσε ότι ο δήμος Σικυωνίων θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και την ανάπτυξη της περιοχής», αναφέρεται από το δήμο Σικυωνίων.