Κλαμπ του Λουτρακίου ασφυκτικά γεμάτο!- Οι νέοι ήταν ο ένας πάνω στον άλλο… (φωτο)

“Παρόλο που η χώρα βρίσκεται εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, και από το Σάββατο βιώνουμε το δεύτερο lockdown για τον περιορισμό της πανδημίας, ορισμένοι φαίνεται να μην… επηρεάζονται και ιδιαίτερα και να ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη διασκέδασή τους.

Συγκεκριμένα, κλαμπ του Λουτρακίου, το βράδυ της Παρασκευή (6/11) ήταν ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο και οι νέοι ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, διασκεδάζοντας, πίνοντας και χορεύοντας, χωρίς να τηρείται φυσικά κανένα μέτρο προστασίας.

Την ώρα που το ΕΣΥ ασφυκτιά, οι κλίνες covid και οι ΜΕΘ στα νοσοκομεία γεμίζουν και τα κρούσματα φθάνουν τα 3.000, κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για την διασκέδασή τους ενώ ιδιοκτήτες κλαμπ και μπαρ βάζουν μπροστά μόνο το προσωπικό τους κέρδος, αδιαφορώντας για τις ζωές των συνανθρώπων τους.

Λίγες μόνο ώρες πριν την επιβολή του δεύτερου lockdown στην Ελλάδα, νέοι από την Αθήνα πήγαν στο Λουτράκι προκειμένου να πιούν… τα ποτά τους, γεμίζοντας ασφυκτικά γνωστό κλαμπ της περιοχής, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό, μάζι με τους ντόπιους.

Αδιαφορώντας πλήρως μάλιστα για τα μέτρα και τα πρόστιμα, προκάλεσαν «ανεβάζοντας» φωτογραφίες και story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… διαφημίζοντας το πόσο ωραία περνούν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα περιοριστικά μέτρα που ως μόνο στόχο έχουν την προστασία της δημόσιας υγείας.

Βέβαια το περιστατικό στο Λουτράκι δεν είναι το μοναδικό. Λίγες ημέρες πριν όπως έγινε γνωστό δύο άτομα συνελήφθησαν στη Ρόδο αφού εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού έστησαν ένα… πάρτι στην παραλία Αγάθη, χωρίς φυσικά να έχει ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και μετατρέποντας σε υγειονομική βόμβα την πολύ γνωστή παραλία του νησιού…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο newsbomb.gr.