Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο! -Η ημερομηνία που θα μπει λουκέτο- …Απαθείς οι βουλευτές και ο δήμαρχος!

…Τελικά τα κατάφεραν! Κλείνουν και την Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο! Και οι Κορίνθιοι πολιτικοί της κυβέρνησης …κάνουν πως δεν βλέπουν! Καμία ανακοίνωση, καμία αντίδραση!

…Υποτίθεται ότι έχουμε και δύο Κορίνθιους υφυπουργούς!!!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 01.jpg

Περίεργη η στάση και του δημάρχου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Β. Τσιώτου! Ενώ θα έπρεπε να ήταν ΣΥΝΕΧΩΣ στα κάγκελα και να καταγγέλει όσους βάζουν λουκέτο …δείχνει απλά να παρακολουθεί τις εξελίξεις!

Οι δημότες της περιοχής θα είναι αυτοί που θα την πληρώσουν για ακόμα μία φορά! Δυστυχώς…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Στις 24/09 κλείνει και η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο. Μια τράπεζα με μεγάλη ιστορία και σημαντικό εύρος συναλλαγών και υπηρεσιών.

Αναζητούμε ακόμα τους βουλευτές και Υφυπουργούς της κυβέρνησης, τον Δήμο και τους φορείς της περιοχής που δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να το αποτρέψουν.

Όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και παρότι υπήρχαν αποφάσεις των Διοικήσεων για αυτό, δεν έκλεισε καμία τράπεζα στην περιοχή γιατί μετά από τις παρεμβάσεις μας μαζί με τους φορείς αυτοδιοίκησης και Συλλόγους – που τότε σωστά αντιδρούσαν – αποτράπηκαν αυτά τα σχέδια.

Όταν όμως, η Ν.Δ.  που κυβερνά χρωστάει 340 εκατομμύρια στις τράπεζες, τότε αυτές κάνουν ό,τι θέλουν αδιαφορώντας για τον κοινωνικό ρόλο που έχουν, αλλά και τους εργαζομένους τους…».