Κορινθιακή επιχείρηση άνοιξε δρόμο για εξαγωγές με πανιά από τα αμπέλια – Θα το εκμεταλλευτούν οι δήμοι;

Ένα ευχάριστο νέο εν όψει της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε τόσο σε υγειονομικό, κοινωνικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο, είναι η κίνηση που έγινε από γνωστή Κορινθιακή επιχείρηση, να ανοίξει το δρόμο στις εξαγωγές.

Ακόμα πιο ευχάριστο το νέο το κάνει η κίνηση της επιχείρησης να αξιοποιήσει υλικά τα οποία ήταν για πέταμα, για κάψιμο ή ακόμα χειρότερα υλικά τα οποία μολύνουν το περιβάλλον. Τα υλικά αυτά που κατάφερε η επιχείρηση να αξιοποιήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο είναι τα πανιά των αγροτών που χρησιμοποιούν στα αμπέλια τους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση από την επιχείρηση.

Από την ECORAP A.E. αναφέρεται:

«Επιστροφή στις εξαγωγές από την ECORAP A.E.

H ECORAP A.E. ανοίγει και πάλι τους δρόμους προς την ανάπτυξη και τις εξαγωγές.

Μετά από το πρώτο δοκιμαστικό φορτίο που εστάλη πριν 2 περίπου εβδομάδες με πανιά από τα αμπέλια και αφού παρελήφθησαν από το εργοστάσιο και έγιναν αποδεκτά, ήρθε η νέα παραγγελία για 10 container και για άμεση φόρτωση.

“Έτσι θα αδειάσει ο χώρος του εργοστασίου από τα πανιά, από τα αμπέλια που δεχόμασταν  για να μην πετιόνται στα ρέματα ή να μην τα καίνε οι αγρότες στα κτήματα,” δήλωσε εκπρόσωπος της ECORAP A.E.

Τώρα που άνοιξε ο δρόμος από την ECORAP A.E., θα υπάρξει άμεση και αποτελεσματική πρωτοβουλία από τους Δήμους για να μείνει ανοιχτός και να λυθεί μόνιμα, σωστά και με ασφάλεια το θέμα της διάθεσης των κατεστραμμένων πανιών από τα αμπέλια;

Είδομεν!!!»

Κ.Ν