ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Έκανε γαργάρα ο Πιτσάκης την καταγγελία του δημοσιογράφου; -Ο Ραψωματιώτης …υπενθυμίζει στον Πιτσάκη τι πρέπει να κάνει!

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Έκανε γαργάρα ο Πιτσάκης την καταγγελία του δημοσιογράφου; -Ο Ραψωματιώτης …υπενθυμίζει στον Πιτσάκη τι πρέπει να κάνει!

Επανερχόμαστε σε πρόσφατη ανάρτηση με τίτλο: “Κορίνθιος εκδότης καταγγέλλει χειροδικία εναντίον του -Ποιους καταγγέλλει -Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις…”

Μέσα σε αυτή την ανάρτηση αναφέρεται και το όνομα του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας Π. Πιτσάκη! Αλλά ο Πιτσάκης αρκετές μέρες μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου …ξέχασε να απαντήσει!

Στην παρακάτω επιστολή όμως ο Δ. Ραψωματιώτης …υπενθυμίζει στον Πιτσάκη τι πρέπει να κάνει!

Από τον επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη αναφέρεται σε επιστολή του: «Πριν μερικές εβδομάδες υπήρξε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, καταγγελία από εκπρόσωπο Μ.Μ.Ε. (Ιδιοκτήτη blog) ότι μέσα στο Επιμελητήριο, από τον πρόεδρο και παρουσία μελών Δ.Σ., του έγινε φραστική επίθεση.

Πριν μερικές μέρες γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορές, για απειλές και δηλώσεις ότι θα πληρωθούν χρήματα και για εκφοβισμό συγγενικών προσώπων  δημοσιογράφου, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει και ποιοι τελικά εμπλέκονται.

Τώρα υπάρχει δημόσια γραπτή καταγγελία, από εκδότη εφημερίδας, ότι του έγινε επίθεση από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ότι εργαζόμενος στο μέσο, στην προσπάθεια του να μπει στη μέση και να προστατεύσει τον εργοδότη του, δέχτηκε επίθεση και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αναφορές διάφορες γράφονται, πολύ περισσότερα βέβαια λέγονται, αυτή τη στιγμή στην Κόρινθο.

Χωρίς να βρισκόμαστε κοντά και να έχουμε προσωπική αντίληψη για την πραγματικότητα, την ένταση και το μέγεθος αυτών που καταγγέλλονται, δηλώνουμε ότι όλοι εμείς που για χρόνια συμμετέχουμε στην διοίκηση του Επιμελητηρίου ή που συμμετείχαμε ως υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές, πρώτα καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πράξεις, στο μέγεθος, στη ένταση και στην πραγματικότητα που μπορεί να έγιναν, ως πρωτόγνωρες για το Επιμελητήριο και ζητούμε από τον πρόεδρο να βγει δημόσια και να δώσει απαντήσεις, πειστικές, για όλα αυτά που καταγγέλλονται.

Για το συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Ραψωματιώτης Δημήτρης»

Ραψωματιώτης Δ.

ΣΣ. Κε Ραψωματιώτη κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολλοί αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με τον Πιτσάκη στη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας. Εσείς είδατε νωρίς τι τρέχει με τον Πιτσάκη και δεν του παρέχετε πλέον καμία στήριξη! Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που συνεχίζουν να στηρίζουν τον Πιτσάκη για να έχουν προφανώς τις θέσεις που πήραν (πχ. Σπηλιωτακάρας). …Εκεί κάνουν πως δεν βλέπουν; Εκτός και αν δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πόσο εκτίθεται καθημερινά ο Πιτσάκης (από τη θέση του προέδρου) καθώς και όσοι τον στηρίζουν (όσοι απέμειναν δηλαδή)!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΤΟΠ-5

Το ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΔεκεμβρίου 7, 2018
Καλλίρης Π.-Χ.Δήμας

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Χαμένοι Δήμας – Νανόπουλος από την υποψηφιότητα Καλλίρη!

korinthiannewsΔεκεμβρίου 7, 2018
Ανδρικόπουλος Ηλίας

Ερώτηση αναγνώστη: “Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης είναι ευχαριστημένος με το έργο του”;

korinthiannewsΔεκεμβρίου 7, 2018
Καλλίρης- Νανόπουλος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανακοινώνει τον Π. Καλλίρη ο πρόεδρος της ΝΔ; – …Μετά από αυτό τι θα γίνει με τον συνδυασμό του Νανόπουλου;

korinthiannewsΔεκεμβρίου 7, 2018
δημοσκόπηση

Σε εξέλιξη δημοσκόπηση στο δήμο Σικυωνίων…

korinthiannewsΔεκεμβρίου 7, 2018

ΙΣΘΜΙΑ: Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στο sea&sand

korinthiannewsΔεκεμβρίου 7, 2018