ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ήδη τέθηκαν σε αργία οι 4 υπάλληλοι που παραπέμπονται…

“Σύσκεψη με τους προϊσταμένους των 5 Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών καθώς και τον γενικό διευθυντή της εν λόγω υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το πρωί την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι πλέον, “μετά από την υπόθεση στην Π.Ε. Κορινθίας, θα πρέπει οι υπάλληλοι των εν λόγω Διευθύνσεων να υπερβάλουν εαυτόν ώστε να αποκατασταθεί στην κοινωνία η εικόνα της συγκεκριμένης υπηρεσίας”, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι όσον αφορά στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας έχει μετακινηθεί το σύνολο των στελεχών της, ενώ ήδη τέθηκαν σε αργία οι 4 υπάλληλοι που παραπέμπονται.

Ακόμα, ο Π. Νίκας ζήτησε να “τρέξει” άμεσα, μέχρι τις 15 του μήνα, η τέλεια μηχανοργάνωση των πιο πάνω υπηρεσιών, σύμφωνα και με τις οδηγίες του υπουργείου, καλώντας όλες τις Διευθύνσεις να συντονίσουν τον τρόπο και τα ωράρια λειτουργίας τους.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης συνέστησε να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή ως προς τις σχολές οδήγησης, καθώς και άμεση ενημέρωση του ιδίου προσωπικά για περιπτώσεις κατά τις οποίες πολίτες από μια Π.Ε. προσφεύγουν σε Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών άλλης Π.Ε.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας ζήτησε να υπάρξει αυστηρός έλεγχος σε όλα τα πρατήρια καυσίμων, ιδιαίτερα σε αυτά που λειτουργούν μέσα στον αστικό ιστό.

Σημειώνεται ότι ανάλογες υπηρεσιακές συσκέψεις συγκαλούνται από τον περιφερειάρχη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για όλες τις Διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου”, αναφέρεται από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΣΣ. Σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες μας βγήκε η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου όπου αφέθηκαν ελεύθεροι (δεν προφυλακίστηκαν δηλαδή) όλοι οι συλληφθέντες…

Γι υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση στις 08 Μαρτίου 2023: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την υπόθεση στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών!!! -Τι συνέβη με τους κατηγορούμενους…”

Κ.Ν