ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ανησυχία στους ιατρούς από τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στους χώρους των μεταναστών -…Πέρα βρέχει για τους Κορίνθιους βουλευτές!

Ανησυχία στους ιατρούς από τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στους χώρους των μεταναστών στην Κορινθία! …Πέρα βρέχει για τους Κορίνθιους βουλευτές που εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να σωπαίνουν για την ύπαρξη του κέντρου μεταναστών μέσα στην πόλη της Κορίνθου!

“Κατάπιαν” πριν λίγα χρόνια την κλειστή δομή, “κατάπιαν” και πριν ένα χρόνο περίπου και την ανοικτή δομή, δίπλα από τα σπίτια των Κορίνθιων! …Κάνουν πως δεν βλέπουν, ενώ το κέντρο της Κορίνθου έχει γεμίσει μετανάστες! Κάποια ΣΟΒΑΡΑ θέματα …δεν τα αγγίζουν καν! Για ευχαριστήρια δελτία τύπου και ανακοινώσεις χωρίς ουσία τις περισσότερες φορές …είναι πρώτοι!

Στέλνουν και δελτία τύπου για τις εθνικές επετείους για να μας θυμίζουν τι γιορτάζουμε αυτές τις μέρες! …Για αυτά είναι πρώτοι! …Τα σοβαρά θέματα- προβλήματα που απασχολούν τους Κορίνθιους παραμένουν …καθώς έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο!

Σε σχετική ανακοίνωση από τον ιατρικό σύλλογο Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Η μεγάλη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κορινθία προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των ιατρών. Ως Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας έχουμε συχνά στο παρελθόν αναφερθεί στις δομές μεταναστών που έχει ο νομός μας, κρούοντας τους κινδύνους που υπάρχουν εκατέρωθεν των τειχών από την αρχή της επέλασης του κορονοϊού.

Έτσι, μετά την ενημέρωσή μας, για την ύπαρξη 2 θετικών κρουσμάτων στην ανοιχτή δομή μεταναστών (στρατόπεδο Κορίνθου) και 1 κρούσματος στη κλειστή δομή (ΠΡΟΚΕΚΑ), προχωρήσαμε άμεσα σε επίσκεψη στον χώρο του στρατοπέδου, όπου ο διοικητής κος Άγγελος Καραφωτιάς συντόνισε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, του Ερυθρού Σταυρού και του διεθνούς οργανισμού μετανάστευσης…”

Κ.Ν