ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Αυτό είναι το σημείο του οχήματος που έκρυβαν πάνω από 5 κιλά ηρωίνη! -Μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Κορίνθου… (φωτο)

«Συνελήφθησαν, την Πέμπτη  το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο άτομα, 25 και 49 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα την Πέμπτη το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, συνολικού βάρους -5.099- και -165- γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου», αναφέρεται από την αστυνομία.

ΣΣ. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Κορίνθου…

Κ.Ν