ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απόγνωση στους εργαζόμενους! – “Κινδυνεύουμε να βρεθούμε απολυμένοι…”

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Απόγνωση στους εργαζόμενους! – “Κινδυνεύουμε να βρεθούμε απολυμένοι…”

“Επειδή κινδυνεύουν τα περιουσιακά στοιχεία της Α.Ε. του Δήμου μας και επειδή συνεχίζεται για αρκετό καιρό η αναστάτωση στο χώρο εργασίας μας και η ανασφάλεια η οποία δημιουργείται σε εμάς ως προς την πληρωμή των μισθών μας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας, εξ αιτίας των οικονομικών διαφορών του κατασκευαστή – εργολάβου και της ΑΕ του Δήμου που διαχειρίζεται το SPA, με την αίτηση αναγκαστικής διαχείρισης που προσπαθεί να επιβάλει η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ στην διοίκηση της Α.Ε. του Δήμου μας, συνεπώς κινδυνεύουμε εάν γίνει δεκτή η αίτηση να βρεθούμε απολυμένοι.

Επειδή τις τελευταίες μέρες μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει και αίτημα δικαστικής επίλυσης της ως άνω διαφοράς μέσω αναγκαστικής διαχείρισης της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΟΤΑ που θα συζητηθεί στο Δικαστήριο Κορίνθου την 22/11/2018.

Επειδή δεν γνωρίζουμε τι είδους επίπτωση μπορεί να έχουν αυτές οι κινήσεις και πιθανολογούμε ότι κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίες μας, ως εργαζόμενοι στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. ΟΤΑ, ζητάμε και παρακαλούμε να προκαλέσετε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως έκτακτη, ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα και να γίνουν σαφείς οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής, για το τί θα πράξει στο μέλλον.

Το παρόν κείμενο το στηρίζουν και υπογράφουν φορείς και δημότες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

Ο αγιασμός των υδάτων στο Κιάτο και στις κοινότητες έγινε με νερό Λουτρακίου -Στην Κόρινθο ο αγιασμός έγινε με νερό της Στυμφαλίας!!! (φωτο)

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
κουίζ

…Τι γύρευε δικηγόρος στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου στην Κορινθία; -Ποιος τον κάλεσε;

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ο “προβλέψιμος” Σ. Σπηλιωτακάρας!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
διώρυγα Κορίνθου 10

Ο σύλλογος επισιτιστών Λουτρακίου σε ένα ευχαριστήριο έκανε αναφορά και για την άδικη κριτική που δέχεται η διοίκηση της διώρυγας!!!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
ορειβασία

Πρόσκληση από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019