ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αυξημένα τα κρούσματα κορονοϊού και την Τετάρτη…παρά τους εμβολιασμούς! -Γέμισε η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 292 κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 34.247.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 80, στην Π.Ε. Αρκαδίας 34, στην Π.Ε. Κορινθίας 82, στην Π.Ε. Λακωνίας 33 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 63.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί της Τετάρτης στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Τρίτη 23 του μήνα- συνολικά 229 άτομα (τα 12 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 13 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 22, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 44, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 48 (τα 6 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 34 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 68 (τα 6 στη ΜΕΘ)…”

ΣΣ. Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά ότι παρα τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα τα κρούσματα κορονοϊού είναι πολύ αυξημένα! Στην Κορινθία είμαστε κοντά στα 100 κρούσματα σε καθημερινό επίπεδο …και ακόμα δεν έχει μπει ο χειμώνας!!!

Τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι …άστα να πάνε! Κοιτάνε πως θα τιμωρήσουν τους ανεμβολίαστους και δεν βλέπουν ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και πως πρέπει να κινηθούν!

Κ.Ν