ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Αφού πρώτα “καρδιοχτύπησε” δύο φορές, έβγαλε ανακοίνωση!

Δύο φορές “καρδιοχτύπησε” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός σε αυτές τις εκλογές!

Η μία ήταν στις εκλογές του περασμένου Μάϊου όταν είδε τον Γ. Δέδε να τον έχει πλησιάσει επικίνδυνα σε ψήφους, όμως ο δεύτερος κάνοντας αγώνα ΕΛΑΧΙΣΤΟ πριν τις εκλογές!!! Σίγουρα αυτό είναι ένα μήνυμα για τον Γ. Ψυχογιό!

Η δεύτερη ήταν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής όπου αρχικά φαινόταν ότι η ΝΔ μπορούσε να πάρει και τις 4 έδρες στην Κορινθία αφού ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχιζε να κάνει …χαμηλές πτήσεις στα ποσοστά του!

Και αφού τελικά κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ο Ψυχογιός έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση…

Από τον βουλευτή Κορινθίας Γ. Ψυχογιό ανακοινώνεται:

«Ευχαριστώ κι ευχαριστούμε από καρδιάς, τους πολίτες της Κορινθίας για την στήριξη και την διατήρηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό.

Μια εξέλιξη πολύ κρίσιμη, για να υπάρχει αντιπολίτευση, αντίσταση και εναλλακτική πρόταση απέναντι στις πολιτικές που αυξάνουν διαρκώς τις ανισότητες και αφήνουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο.

Δεσμεύομαι ότι, όπως και το προηγούμενα χρόνια, θα δώσω τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή για όλα τα ζητήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων της Κορινθίας, την στήριξη της παραγωγής, της εργασίας, των δομών Υγείας, Παιδείας και του κοινωνικού κράτους, της τοπικής ανάπτυξης, αλλά και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων υποδομής του Νομού που έχουν βαλτώσει τα τελευταία χρόνια.

Αποτελεί ύψιστο καθήκον μας, τώρα περισσότερο από ποτέ, να σταθούμε δίπλα στην κοινωνία για να υπερασπιστούμε δυναμικά και αποτελεσματικά τα βασικά της δικαιώματα και να απαιτήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια για όλους!

Ευχαριστώ, επίσης, τους συνεργάτες μου που παλέψαμε μαζί σε όλη την προεκλογική περίοδο και τέσσερα χρόνια τώρα, αλλά και τους συντρόφους/ισσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας που αγωνίστηκαν σε όλο το Νομό, για να κρατηθούμε όρθιοι σε δύσκολες συνθήκες.

Συνεχίζουμε, πάντα με πυξίδα τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες μας, για να είμαστε δίπλα στον κόσμο που φτωχοποιείται από τις επιλογές της ΝΔ, αλλά και για να οικοδομήσουμε μια άλλη κοινωνία βασισμένη στην αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη δίκαιη αναδιανομή για όλους. Καλούς αγώνες και μέχρι τη νίκη»!

Κ.Ν