ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Βίντεο που ο Νίκας «αδειάζει» κυριολεκτικά τον Γκιολή μπροστά σε συμβούλους!

…Υπάρχει και σε βίντεο! Ο τρόπος που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας «αδειάζει» κυριολεκτικά τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου!!!

Είναι από τις φορές που ένα πολιτικό πρόσωπο (σε αυτή την περίπτωση ο Τ. Γκιολής) που έρχεται πραγματικά σε δύσκολη θέση!

Αν αυτά γίνονται μπροστά στην κάμερα …τι γίνεται πίσω από αυτές άραγε; …Πως αντιμετωπίζει ο Νίκας τον Γκιολή;

Από τον περιφερειακό σύμβουλο Κορινθίας Γ. Πετρίτση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ξεπερνά κάθε όριο λαϊκισμού και μικροπολιτικής προπαγάνδας η πολιτική πρακτική του κ.Νίκα, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των έργων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου και του γηπέδου των Ροζενών στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Σε ό,τι αφορά το Κλειστό Γυμναστήριo, ο «κουτοπόνηρος» κ.Νίκας αντί να προχωρήσει την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο είχε απόλυτη ωριμότητα και εξασφαλισμένη πίστωση από το τέλος του 2019, απένταξε το έργο από το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 για να το εμφανίσει ως δικό του το 2021.

Είναι πολύ προκλητικό ο κ. Νίκας και ο κ. Γκιολής  να ξεχνούν να πουν ότι το συγκεκριμένο έργο είχε έρθει προς συζήτηση στην 19η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 16 Οκτωβρίου 2019, στην ημερήσια διάταξη με Α/Α 27, με τίτλο: «Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ», ως προς τα μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης».  

Και παρά την θετική εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας και παρά το γεγονός ότι ο εισηγητής κ. Γκιολής εισηγήθηκε θετικά για το θέμα, ο κ. Νίκας απέσυρε το θέμα από την συζήτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά… «ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ!!!!»

Και ερχόσαστε τώρα  15 μήνες μετά να πανηγυρίζετε !!!

Πολιτική ανευθυνότητα και μικροψυχία.

Ο κ.Νίκας και οι συνεργάτες του οφείλουν να σταματήσουν τις δηλώσεις και τις φωτογραφήσεις και να στρωθούν στη δουλειά γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την Κορινθία και την Πελοπόννησο.

Σταματήστε επιτέλους να διαφημίζετε ως δικά σας έργα που δεν σας ανήκουν, γιατί όπως γνωρίζετε «μνημόσυνo με ξένα κόλλυβα» δεν γίνεται κ.Νίκα.

Τα λόγια είναι πλέον φτωχά να αποδώσουν την  δική σας εμπάθεια και μεμψιμοιρία  σας προς την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. Το κακό όμως είναι ότι αυτή η μεμψιμοιρία οδηγεί τον τόπο σε βαθύ  πισωγύρισμα που δεν του αξίζει λόγω δικών σας  επιλογών.

Το μόνο που είναι βέβαιο κ. Νίκα και κ. Γκιολή  είναι ότι οι πολίτες του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης δεν είναι ιθαγενείς!!!

Υγ. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από την συγκεκριμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και ο τρόπος που ο κ.Νίκας «αδειάζει» κυριολεκτικά τον κ. Γκιολή  (από 3.51.27 μέχρι το 3.53.30)…»

Δείτε το βίντεο (πατήστε πάνω στην εικόνα και πηγαίνετε από το 3:51:27 μέχρι το 3:53:30):

ΣΣ. Αναφέρει μεταξύ άλλων παραπάνω ο Γ. Πετρίτσης: “Ο κ.Νίκας και οι συνεργάτες του οφείλουν να σταματήσουν τις δηλώσεις και τις φωτογραφήσεις και να στρωθούν στη δουλειά…”.

Μήπως, λέμε μήπως, περισσότερο χτυπάει η “καμπάνα” για τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή ο οποίος έχει γεμίσει το facebook για κάθετι που κάνει, …ακόμα και για τα πιο ασήμαντα;

Εδώ έφτασε στο σημείο ο Γκιολής να φωτογραφίζεται την ώρα που γίνεται ψεκασμός στο γραφείο του!

Για υπενθύμιση δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Κ.Ν