ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ” απάντηση του Π. Πιτσάκη! -…Έτσι προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ” απάντηση του Π. Πιτσάκη! -…Έτσι προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;

…Έχει βουίξει η Κορινθία με τα τελευταία κατορθώματα του προέδρου (από σπόντα) στο επιμελητήρηριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη! Οι επιχειρηματίες- έμποροι του νομού δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Πιτσάκης “ξέχασε” ότι είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου, σηκώθηκε από τη θέση του,πλησίασε τον δημοσιογράφο Θ. Κάππο και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια!!!

Για υπενθύμιση μεταξύ άλλων αναφέραμε την Τρίτη:

“Όση ώρα καθόταν ο Κάππος στην αίθουσα ο Πιτσάκης τον προκαλούσε. Σε κάποιο σημείο και ενώ έκανε τοποθέτηση ο Σ. Μουρίκης για το σοβαρό θέμα της έκθεσης του επιμελητηρίου στην Κόρινθο, κάτι ειπώθηκε μεταξύ των δύο (Πιτσάκη και Κάππου). Το αποτέλεσμα ήταν ο Πιτσάκης να ξεχάσει ότι είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου, να σηκωθεί από την θέση του, να πλησιάσει τον Κάππο και στη συνέχεια να πιαστούν στα χέρια! Αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων μελών του επιμελητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάππος κατέθεσε μήνυση κατά του Πιτσάκη!

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με το μέλος του επιμελητηρίου στην Κορινθία Σ. Μουρίκη, που ήταν παρών στα γεγονότα, μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχα κάνει δηλώσεις από πολύ νωρίς τονίζοντας την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ στο επιμελητήριο Κορινθίας (για υπενθύμιση δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση). Αυτό που έγινε χθες το βράδυ δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω! Πλέον η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑ είναι λίγη. Πρωτοφανές πρόεδρος του επιμελητηρίου να φεύγει από τη θέση του και να πιάνεται στα χέρια με εκπρόσωπο των ΜΜΕ. Το θέμα πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός μου σε αυτά που αναφέραμε για τον πρόεδρο, από σπόντα, του επιμελητηρίου Π. Πιτσάκη. Απαξιώνεται ο θεσμός του επιμελητηρίου στην Κορινθία! …Πιο κάτω δεν πάει! Πλέον είναι συνυπεύθυνοι όσοι στηρίζουν την διοίκηση και τον από σπόντα πρόεδρο του επιμελητηρίου στην Κορινθία…» –(για υπενθύμιση δείτε εδώ όλη την ανάρτηση της Τρίτης)

τρέλα

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση στου Π. Πιτσάκη!

Σε απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος (από σπόντα) του επιμελητηρίου Π. Πιτσάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Μέχρι τώρα ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έχω δεχθεί δηλητηριώδεις συκοφαντίες από συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι μέσω του τύπου με τρόπο χολερικό έχουν σπιλώσει την προσωπικότητα μου. Από ανθρώπους που όπου να τους πιάσεις λερώνεσαι.

Ο καναλάρχης κ.Κάππος χθες μπήκε ως σερίφης στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου κάνοντας χρήση του ιδιότυπου ρόλου στον οποίο έχει αυτοαναγορευθεί.
Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου του ζήτησα να πληρώσει τα 3.000 περίπου ευρώ που χρωστά στο Επιμελητήριο και μπροστά στα 21 μέλη του συμβουλίου με θράσος είπε..”δεν πληρώνω τίποτα”.

Στο τέλος της συνεδρίασης και για πολλοστή φορά αναφέρθηκε στην οικογένεια μου, με τρόπο χυδαίο συκοφαντικό και πρόστυχο μπροστά σε πολλούς ανθρώπους.
Έκανα το αυτονόητο που θα έκανε κάθε άνθρωπος όταν του προσβάλουν τους γενείτορες του.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.

Και το ξεκαθαρίζω  ότι κάθε φορά που ο συγκεκριμένος “κύριος” θα προσβάλει την οικογένεια μου το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.  Με τον ίδιο ακριβώς  τρόπο…”.

προβληματισμός

“…Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”

Απορούμε με αυτά που ανέφερε ο Πιτσάκης στην ανακοίνωσή του. Ουσιαστικά δείχνει σαν …να μην έχει αντιληφθεί τι έχει κάνει και αυτό είναι πολύ περίεργο! Δεν αναφέρει ότι παρ εκτράπηκε αλλά προειδοποιεί (!!!) ότι θα κάνει τα ίδια αν προκληθεί ξανά από τον εν λόγω “κύριο”!

Δηλαδή ο Π. Πιτσάκης θα σηκώνεται από την θέση του ξεχνώντας την θεσμική του ιδιότητα και θα πιάνεται στα χέρια με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ή με οποιαδήποτε άλλον που μπορεί να μην …τον πάει ή να του πει κάτι που να τον ενοχλήσει;

Αλήθεια δεν μας είπε ο Πιτσάκης τι τον ενόχλησε τόσο πολύ; Τι είπε για την οικογένειά του ο Κάππος που τον έκανε να πιαστεί στα χέρια μαζί του; ΑΚΟΜΑ που λέει ο λόγος και να έβριζε την οικογένειά του υπάρχει άλλος τρόπος να κινηθεί! Μπορούσε να απαντήσει ή αν νόμιζε ότι θίχτηκε τόσο πολύ να ακολουθήσει την νομική οδό! Αυτά όμως φαίνεται ότι είναι ψιλά γράμματα για τον Πιτσάκη ο οποίος πιάνεται στα χέρια …σαν να είναι στο γήπεδο!!!

Επίσης δεν μας είπε ο Πιτσάκης ποιοι είναι αυτοί που τον συκοφαντούν σπιλώνοντας την προσωπικότητά του μέσω του τύπου; Επίσης ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που, όπως είπε ο Πιτσάκης, από όπου τους πιάσεις λερώνεσαι; Εδώ υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα και ο Πιτσάκης απαντάει γενικά και αόριστα θεωρώντας πιθανόν ότι θα “τσιμπήσει” κάποια ελαφρυντικά! Η άποψή μας είναι ότι πλανάται πλάνην οικτράν αν θεωρεί ότι μπορεί να καταφέρει κάτι με ανακοινώσεις …και λόγια στον αέρα όπως τα παραπάνω!

Το τελευταίο είναι το εξής: Ανέφερε ο Πιτσάκης: “Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου του ζήτησα να πληρώσει τα 3.000 περίπου ευρώ που χρωστά στο Επιμελητήριο…”. Το ερώτημα το δικό μας είναι το εξής: Τι σχέση έχει αυτό με την συνεδρίαση του επιμελητηρίου στην Κορινθία; Γιατί εκθέτει με αυτό τον τρόπο έναν επιχειρηματία; Δεν αποτελεί η παραπάνω αναφορά προσωπικά δεδομένα ή κάνουμε λάθος;

…Αυτά τα λίγα για σήμερα! Στην korinthiannews.gr όταν γράψαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα δούμε πολλά με πρόεδρο (από σπόντα) του επιμελητηρίου Κορινθίας Π. Πιτσάκη …κάτι γνωρίζαμε. Και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνάει! Ο Σ. Μουρίκης μίλησε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του επιμελητηρίου Κορινθίας. Πλέον με αυτά που συμβαίνουν στο επιμελητήριο η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑ …μάλλον είναι λίγη! …Που φτάσαμε!

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΡ 5 της εβδομάδας!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
γέλια

Το ΚΟΥΙΖ της ημέρας: …Τον φτύνουν και νομίζει ότι ψιχαλίζει-Νοημοσύνη …στα πατώματα! – …Διασκεδάζει τους Κορίνθιους!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
Πιτσάκης Π.3

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Π. Πιτσάκη …είδατε 35.000 άτομα!- …Πόσα εισιτήρια κόπηκαν; -…Που κατατέθηκαν τα χρήματα; -…Πόσα χρήματα δόθηκαν!

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
Κόρκα Αθηνά

ΒΕΛΟ- ΒΟΧΑ: Η πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Α. Κόρκα…κάνει πίσω στην απόφαση που πήρε για το δήμο;

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση με θέμα: “Πλάτωνος, βίος και έργα”

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019
Χελμός

Ο ορειβατικός σύλλογος Κορίνθου διοργανώνει εξόρμηση στο όρος Χελμό…

korinthiannewsΦεβρουαρίου 15, 2019