ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η εταιρεία “Μανδρέκας” γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο τα 75 χρόνια -Η σημαντική χορηγία σε μαθητές του νομού -Η τελική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος…

Η εταιρεία Μανδρέκας γιορτάζει τα 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο, προσφέροντας χορηγία σε άριστους μαθητές της Κορινθίας

Πιο συγκεκριμένα…

Από την εταιρεία Μανδρέκας Α.Ε ανακοινώνεται:

“Η εταιρεία Μανδρέκας Α.Ε. γιορτάζοντας τα 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και παρουσίας της στην ελληνική αγορά, επιθυμεί να προσφέρει χορηγία σε άριστους μαθητές της περιοχής Κορινθίας – στην οποία εδρεύει και δραστηριοποιείται – που εισήχθησαν στις ανώτατες σχολές της χώρας.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο/η όπως εκφράσει το ενδιαφέρον του, αποστέλλοντας το βιογραφικό του στο παρακάτω mail hr@mandrekas.gr, για να συμπεριληφθεί στην διαδικασία αξιολόγησης.

Η συνεργασία αφορά το έτος 2024 και περιλαμβάνει:

-1 χρόνο οικονομική ενίσχυση κατοικίας στον τόπο σπουδών φοιτητή ανεξαρτήτου σχολής λαμβάνοντας υπόψιν εισοδηματικά/κοινωνικά κριτήρια και ευπαθείς ομάδες.

-Χρηματικό βραβείο αξίας 3.000 ευρώ στον/ην πρώτο/η, βάσει μορίων πανελλαδικών εξετάσεων, αποφοίτων των σχολείων του Νομού Κορινθίας.

-1 θέση εργασίας στη Μανδρέκας Α.Ε. σε πτυχιούχο ανώτατης σχολής Μηχανικών, Τεχνολόγων Τροφίμων, Γεωπονικού και Γαλακτοκομίας λαμβάνοντας υπόψιν εισοδηματικά/κοινωνικά κριτήρια και ευπαθείς ομάδες.

-1 θέση δίμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στη Μανδρέκας Α.Ε. σε φοιτητές/τριες που φοιτούν σε σχολή Μηχανικών, Τεχνολόγων Τροφίμων, Γεωπονικού και Γαλακτοκομίας που βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο σπουδών τους.

Τελική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος 31/1/2024″

Κ.Ν