ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Κ. Φαρμάκη …ενοχλήθηκε και απάντησε σε δημοσίευμα! – “Ξέχασε” όμως…

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Φαρμάκη που αυτή τη φορά είναι υποψήφια με το …Κίνημα Αλλαγής απαντάει τώρα σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας , δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά της!

…Μιλάει τώρα η Κ. Φαρμάκη που πέρασε ως βουλευτής Κορινθίας με πολύ μικρή θητεία (εξελέγη μόνο μία φορά και δεν εξάντλησε τη θητεία της). Η Κ. Φαρμάκη που σε αυτή τη σύντομη θητεία της ψήφισε μνημόνια και που της κρεμούσαν οι πολίτες κρεμάλα έξω από το πολιτικό της γραφείο.

Και εκεί που ίσως θα περίμενε κανείς η Κ. Φαρμάκη να μην ασχολείται με την πολιτική θα είναι πάλι υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής!!!

Επίσης θεωρούμε ότι επειδή το ψηφοδέλτιο στο Κίνημα Αλλαγής στην Κορινθία δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρό η Κ. Φαρμάκη έχει πιθανότητες να έρθει ακόμα και πρώτη σε ψήφους (!!!), αλλά φυσικά επειδή το κόμμα κάνει …χαμηλές πτήσεις στα ποσοστά δεν θα μπορέσει να βγάλει κανέναν βουλευτή.

Επίσης αναγνωρίζουμε στην Κ. Φαρμάκη ότι μπορεί να εξακολουθεί να πολιτεύεται (αν και κατα τη γνώμη μας έχει …καεί πολιτικά), αλλά παρόλα αυτά δεν πηγαίνει σε άλλα κόμματα που είναι πιο ισχυρά. Παραμένει σε ένα κόμμα που θεωρείται η εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, έστω και αν τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά! Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε

Δείτε τι αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Κ. Φαρμάκη:

“Απαντώντας σε δημοσίευμα ότι δήθεν τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας , δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 7 Ιουλίου έχω να δηλώσω τα εξής:

Τα ιστορικά στελέχη του Πασοκ Κορινθίας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι:
Συμμετείχα σε όλες τις οργανωτικές και εκλογικές διαδικασίες της παράταξης στα πέτρινα χρόνια 2012 -2017 και σαν μέλος της ΚΠΕ και σαν υποψήφια βουλευτής, όταν άλλοι είτε ιδιώτευαν , είτε ζητούσαν να διαγραφούν, είτε έκαναν κριτική εκ του ασφαλούς !!!

Στήριζα συνεχώς με τις δημόσιες εμφανίσεις μου στα ΜΜΕ την μεγάλη προσπάθεια που έκανε το ΠΑΣΟΚ για την αποφυγή χρεοκοπίας της χώρας, το μεταρρυθμιστικό έργο της παράταξης εν μέσω κρίσης ,και την ανάγκη καταδίκης του δεξιού και αριστερού λαϊκισμού!!!

Δεν αναζήτησα πολιτική επιβίωση σε άλλο κόμμα, αλλά παρέμεινα αγωνιζόμενη ,ώστε το 2015 να σχηματιστεί ψηφοδέλτιο και στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου, όταν η τότε Νομαρχιακή Επιτροπή παραιτήθηκε μια μέρα πριν της εκπνοης κατάθεσης των ψηφοδελτίων!! Τότε κάποιοι είτε αρνήθηκαν να συμμετάσχουν ,είτε αδιαφορούσαν…”.