ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η Μ. Σούκουλη ευχαριστεί τον πρωθυπουργό …που συζήτησαν και λέει ότι τα “καλύτερα είναι μπροστά μας!”

Η Μ. Σούκουλη ευχαριστεί τον πρωθυπουργό …που συζήτησαν! Το πότε θα λυθούν τα θέματα της Κορινθίας που του ανέφερε …μάλλον δεν έχει και τόση σημασία! Ούτε μία δέσμευση δεν υπήρξε από τον πρωθυπουργό σε αυτά που ανέφερε η Σούκουλη για την Κορινθία!

Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο τύπου από την βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη:

«Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη.

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν την Κορινθία καθώς και η τρέχουσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την επερχόμενη αναστολή δραστηριοτήτων σε ολόκληρη την χώρα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Βουλευτής Κορινθίας: “Σε μια δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την χώρα είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή διαδικασία στην Κορινθία ενόψει του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης, που θα προκύψει και από το πρόγραμμα οικονομικής ανάπτυξης Next Generation EU.

Η ανάδειξη του Ισθμού σε σημείο τουριστικής αναφοράς, η ανάπτυξη ενός Κέντρου Αγροτικής Καινοτομίας, Έρευνας και Κατάρτισης στην περιοχή μας, η ανάδειξη της Νεμέας σε πυρήνα σύγχρονου τουριστικού αγροδιατροφικού προορισμού, η επίλυση των προβλημάτων διάβρωσης στο παραλιακό μέτωπο του Κορινθιακού και ιδιαίτερα στην Δυτική Κορινθία υπήρξαν μερικά από τα θέματα που συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ελέω της παγκόσμιας πανδημίας, οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά, ώστε να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα. Αυτή η μέρα θα πρέπει να μας βρει έτοιμους να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να ξαναμπούμε στο μονοπάτι της ευημερίας και της προόδου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτονόητα επιλέγει την προστασία του υπέρτατου αγαθού της Δημόσιας Υγείας, ώστε να μην βιώσουμε τραγικά γεγονότα που βίωσαν άλλες χώρες, ενώ παράλληλα στηρίζουμε όλες τις παραγωγικές ομάδες και τις επιχειρήσεις μας για να καταφέρουν να ξεπεράσουν το οικονομικό πλήγμα που προκαλεί η πανδημία. Χρειάζεται υπομονή και αλληλεγγύη. Μαζί όμως θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την γόνιμη συζήτηση καθώς και για την διαρκή στήριξή του στο πρόσωπο μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας”.

ΣΣ. Αναφέρει παραπάνω στο δελτίο τύπου η Μ. Σούκουλη ότι “τα καλύτερα είναι μπροστά μας”!

Μ. Σούκουλη τέτοιες δηλώσεις …μάλλον προκαλούν αρκετά αυτή την περίοδο που ο κόσμος είναι στα “κόκκινα”, έχει μείνει χωρίς δουλειά, δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του, χρωστάει επειδή έκλεισαν τις επιχειρήσεις του…κτλ!

Εσείς κα Σούκουλη ίσως να τα βλέπετε λίγο διαφορετικά τα πράγματα αφού ως βουλευτής, όπως και οι άλλοι βουλευτές, έχετε εξασφαλίσει τον παχυλό μισθό σας τη στιγμή που η ανεργία και οι μισθοί πείνας ταλανίζουν και τους Κορίνθιους!