ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η συμμορία των αθίγγανων που έκλεβε στις πόλεις Λουτρακίου και Κορίνθου αλλά και στην Αρχαία Κόρινθο

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνελήφθησαν δύο αθίγγανοι  (ο ένας μένει στα Ταρσινά και ο άλλος στην Τουρκογέφυρα) καθώς είχαν ρημάξει στις κλοπές περιοχές της Κορινθίας όπως μέσα στις πόλεις του Λουτρακίου και της Κορίνθου όσο και στην Αρχαία Κόρινθο!

Στη συγκεκριμένη συμμορία συμμετείχαν και άλλοι αθίγγανοι που αναζητούνται τώρα από την αστυνομία

Από την αστυνομία ανακοινώνεται:  «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, τρεις  περιπτώσεις κλοπών και μία  περίπτωση απόπειρας κλοπής, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, -2- ημεδαποί, ηλικίας από 30 και 25 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 29χρονο ημεδαπό, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και επιστημονικών μεθόδων, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει συμμορία, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, με σκοπό την τέλεση κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, είχαν διαπράξει συνολικά -3- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής, όπου είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων και την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους».

Κ.Ν