ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η korinthiannews.gr ΔΕΝ πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από την καμπάνια «Μένουμε σπίτι»! – Πάλι ξεχωρίσαμε …πανελλαδικά!

Είναι το θέμα των ημερών τα χρηματικά ποσά που πήραν τα ΜΜΕ από την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”. …Βουίζει ο τόπος με το πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να μοιράσει αυτά τα χρήματα!!!

Μία ματιά στη λίστα των ποσών στα ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» είναι αρκετή προκειμένου να αντιληφθούν οι πολίτες ποια είναι η αξιοπιστία της σημερινής κυβέρνησης, η οποία υποτίθεται ότι ευαγγελίζεται την αξιοκρατία και την αλλαγή νοοτροπίας στην Ελλάδα.

Για σήμερα θα γράψουμε μόνο αυτό: Η korinthiannews.gr ΔΕΝ είναι μέσα σε αυτή τη λίστα καθώς δεν έλαβε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από αυτή την διαφημιστική καμπάνια των εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ίσως είμαστε το μοναδικό επαρχιακό ΜΜΕ στην Ελλάδα με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ που δεν συμμετείχε σε αυτή τα καμπάνια των εκατομμυρίων!

Μάλιστα είδαμε Κορινθιακά ΜΜΕ που δεν έχουν καθημερινά …ούτε το 1/3 των επισκέψεων της korinthiannews.gr να παίρνουν χρήματα από την καμπάνια «Μένουμε στο σπίτι»!!!

Τα υπόλοιπα θα τα γράψουμε σε λίγες σχετικά με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά που έχει η korinthiannews.gr  με τα άλλα τοπικά ΜΜΕ…

Θα γράψουμε αυτό που είναι πλέον γνωστό σε όλους…

ΣΣ. Για υπενθύμιση ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τη λίστα με τα χρήματα που πήραν τα ΜΜΕ της χώρας (και τα Κορινθιακά) από την την καμπάνια «Μένουμε σπίτι».

Όσο και να ψάξετε την korinthiannews.gr ΔΕΝ θα την βρείτε σε αυτή τη λίστα!

…Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες!