ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μέλος της σπείρας οδηγούσε αυτοκίνητο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης -Ανέπτυξε ταχύτητα και τραυμάτισε αστυνομικό…

“Δυο μέλη της Αλβανικής μαφίας που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας είναι οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 32χρονου ομοεθνή τους, το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι δράστες είχαν ανοίξει πυρ σε κοινή θέα κατά του υποψήφιου θύματός τους και στην συνέχεια απομακρύνθηκαν με ταξί.

Με την απειλή πιστολιών είχαν αναγκάσει οδηγό ταξί να τους μεταφέρει στον Σταθμό Λαρίσης και φεύγοντας, εγκατέλειψαν μέσα στο όχημα δυο πιστόλια.

Μάλιστα ο ένας από τους δυο, ο Μίλι, είχε εμπλακεί και σε καταδίωξη με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Κυψέλη, με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στις 20 Δεκεμβρίου του 2020. Μέσα στο όχημα που εγκατέλειψε είχε βρεθεί ένα Καλάσνικοφ.

Ο δεύτερος άνδρας που συμμετείχε στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Άγιο Παντελεήμονα, είναι ο 32χρονος Ντόριαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον υποψήφιο στόχος τους, ο 32χρονος Άρης, έχει σε βάρος του 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας!

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία μαζί με 4 ακόμη Αλβανούς και έναν Έλληνα για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στις 26 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ένας 34χρονος, μέλος της σπείρας, να οδηγεί αυτοκίνητο στην Ωραία Ελένη Κορινθίας.

Προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε αστυνομικό τον οποίο και τραυμάτισε.

Στη συνέχεια όμως εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Α.Δ. Κορινθίας που είχαν κληθεί να συνδράμουν και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο Μίλι, ασχολούνταν με την αγορά και προμήθεια των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, προς τους άμεσους συνεργάτες του για την περαιτέρω διάθεση προς πώληση.

Ο 25χρονος Έλληνας κατ’ εντολή του αρχηγού αποθήκευε τις ναρκωτικές ουσίες σε σπίτι στο Περιστέρι, όπως και ένας 31χρονος Αλβανός σε άλλο σπίτι στη Κυψέλη, όπου είχε στρατολογήσει δύο 27χρονους ομοεθνής του για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ένας 30χρονος με τη διατήρηση του εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης και ένας 34χρονος για την αποθήκευση ναρκωτικών και οπλισμού…”, αναφέρεται στο lawandorder.gr