ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Μίλησε και ο Ψυχογιός για τη διάβρωση των ακτών! -…Μάλλον ξέχασε!

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κορινθίας, κ. Γ. Ψυχογιός, συμμετείχε στο επετειακό επιστημονικό  συνέδριο του Δήμου Βέλου – Βόχας:  «Η Βόχα στο χρόνο»

Η ομιλία του είχε θέμα την διάβρωση των ακτών ως κρίσιμο ζήτημα για την καθημερινότητα αλλά και την ανάπτυξη της Βόχας και της Κορινθίας.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε:

  • στις πολυεπίπεδες αιτίες που οδηγούν στην διάβρωση των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου.
  • στις αποσπασματικές και δαπανηρές παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα χωρίς να αντιμετωπίζουν ουσιαστικά και σε βάθος το πρόβλημα.
  • στη Μελέτη που «τρέχει» από την προηγούμενη κυβέρνηση και προβλέπει στοχευμένες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους Δήμους από τον Ισθμό ως το Ρίο-Αντίρριο, με σύγχρονες πρακτικές και δυναμική προσαρμογή στα νέα περιβαλλοντικά και κλιματικά δεδομένα που δημιουργούνται.
  • Τις επιπτώσεις που έχει το πρόβλημα της διάβρωσης στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, αλλά και τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει για την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ανάπτυξη των παράκτιων του Νομού μια μακροπρόθεσμη, συνολική και με τα πιο   σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα αντιμετώπιση του φαινομένου…»

ΣΣ. Σωστά έθιξε το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών στην Κορινθία ο Γ. Ψυχογιός αλλά …είδαμε και τι έγινε επι θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και ο ίδιος ήταν ένας από τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Κορινθίας)! Το πρόβλημα υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει. Καμία άμεση ουσιαστική παρέμβαση. Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν κε Ψυχογιέ!

Κ.Ν