ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Θ. Παπαχριστόπουλος ορκίζεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…!

(00:30)

«Τέλος στο θρίλερ με την διεκδίκηση της έδρας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο στον δυτικό τομέα της Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε να δώσει την έδρα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Οι δυο υποψήφιοι βουλευτές είχαν πολύ μικρή διαφορά στις ψήφους (μόλις έξι σταυρούς) αλλά τελικά το Πρωτοδικείο αποφάσισε ότι η έδρα θα πάει στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με δηλώσεις του στο newsit.gr  είχε κάνει σαφές ότι αν δεν δοθεί η έδρα στον ίδιο μετά τις παρατυπίες που είχε εντοπίσει θα προσέφευγε στο Εκλογοδικείο.

Άρα, όλα δείχνουν ότι ο πρώην υπουργός θα προσφύγει στο Εκλογοδικείο για να διεκδικήσει την έδρα. Πάντως, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα είναι εκείνος που θα ορκιστεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

ΣΣ. Το γράψαμε και σε πρόσφατη ανάρτησή μας:  Η επιλογή του πολιτικού- γιατρού από το Ξυλόκαστρο Θ. Παπαχριστόπουλου να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές σε καλό του βγήκε! …Την τσίμπησε τη θέση!