ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Κόλλιας ενημέρωσε τους πολίτες …ότι πήγε στις ελιές και δημοσίευσε φωτογραφία! -Τι ανέφερε… (φωτο)

Την ώρα που οι δήμαρχοι της Κορινθίας ευχαριστούν με ανακοινώσεις τους για κάποιες παρεμβάσεις τους Κορίνθιους υφυπουργούς, μία τον Δήμα, μία τον Ταγαρά, χωρίς να κάνουν κάποια αναφορά στον τρίτο βουλευτή Κορινθίας Κ. Κόλλια για κάποια παρέμβασή του (!!!), ο τελευταίος (ο Κόλλιας δηλαδή) βρήκε τον τρόπο αυτή τη φορά, να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες του δείχνοντας ότι είναι στο κτήμα που μαζεύουν ελιές!!!

Να και η πρόσφατη δημόσια ανάρτηση του Κ. Κόλλια στο facebook:

Κάποτε αυτά μπορεί να συγκινούσαν τους ψηφοφόρους, να βλέπουν δηλαδή τους πολιτικούς απλούς, να ασχολούνται με τις δραστηριότητες των ίδιων!

…Αυτά όμως πλέον δεν περνάνε και φάνηκε και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση όπου η Σούκουλη ήρθε τρίτη σε σταυρούς περνώντας τον Κόλλια (απλά ο Κόλλιας με δικαστική απόφαση πήρε πάλι την έδρα από τη Σούκουλη)!

Η ουσία είναι ότι ο Κόλλιας στις προηγούμενες εκλογές πάλευε για την τρίτη θέση! Κάτι το οποίο από ότι φαίνεται θα συμβεί και σε αυτές τις εκλογές γιατί ο Κόλλιας ως πολιτικός δεν φαίνεται να έχει προσφέρει κάτι, …έστω μικρό για τους Κορίνθιους πολίτες! Δεν θυμόμαστε, έστω έναν δήμαρχο ως τώρα, να τον αναφέρει για κάτι που έκανε (αν μας διαφεύγει κάτι ας μας πληροφορήσει ο Κόλλιας για να το δημοσιεύσουμε)

Και οι αναρτήσεις σαν την παραπάνω του Κόλλια …δεν συγκινούν τους ψηφοφόρους! Αυτά ως μία μικρή συμβουλή για τον Κορίνθιο πολιτικό …όσο οι εκλογές πλησιάζουν!

ΣΣ. Δεν είμαστε επίσης στη θέση να γνωρίζουμε αν ο Κόλλιας μάζευε κανονικά όλη τη μέρα ελιές, ή βρέθηκε λίγο πριν το πικ-νικ, απλά για να βγάλει την παραπάνω φωτογραφία και να την δημοσιεύσει στο facebook!

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δήμας και Ταγαράς στο ίδιος σκάφος με τον πρωθυπουργό -Ο Κόλλιας ήταν στο άλλο σκάφος μαζί με τα τοπικά στελέχη!!!