ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο κόσμος σε καραντίνα και αυτός μετέφερε ένα κιλό ηρωίνη!!!

Ο δράστης μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα στα Εξαμίλια Κορινθίας…

Επιτυχία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών…

“Συνελήφθη, την Πέμπτη, το πρωί στον Ισθμό Κορίνθου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους ενός κιλού, που είχε αποκρύψει ο 46χρονος στην πόρτα συνοδηγού του οχήματος.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προέκυψε ότι ο δράστης μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών”, αναφέρεται από την αστυνομία