ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Π. Νίκας μετά την κατακραυγή για την έξωση στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και τη χρηματοδότηση στην παράσταση του Λιγνάδη … έτσι θέλει να δείξει την ευαισθησία του;

…Έβγαλε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ η περιφέρεια Πελοποννήσου για κάποια χρήματα που έδωσε σε κοινωνικούς φορείς (κάτι το οποίο συμβαίνει και με άλλες περιφερειακές αρχές. Δεν το κάνει μόνο η περιφερειακή αρχή του Π. Νίκα)

…Μήπως έτσι θεωρούν ο Νίκας και οι συνεργάτες του ότι θα δείξουν τις “κοινωνικές τους ευαισθησίες” …μετά την κατακραυγή τους να κάνουν έξωση στο “Χαμόγελο του Παιδιού”;

Περιφερειάρχα τις ευαισθησίες σας …τις είδαμε!

…Είδαμε και τις άλλες “ευαισθησίες σας” στο να ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΟΣΟ εσείς ΟΣΟ και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης για τις ΣΟΒΑΡΕΣ καταδικαστικές αποφάσεις που έχει ο αντιπεριφερειάρχης σας στην Κορινθία Τ. Γκιολής!!!

Για υπενθύμιση σε ανάρτησή μας στις 23 Νοεμβρίου 2021 αναφέραμε μεταξύ άλλων:

Έφτασε στο σημείο ο Π. Νίκας να κάνει έξωση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ και από την άλλη κατασπαταλά δημόσιο χρήμα για ανούσια έργα με απευθείας αναθέσεις; Για παράδειγμα προτίμησε να χρηματοδοτήσει την παράσταση με κύριο συντελεστή και σκηνοθέτη τον κρατούμενο Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για πολύ σοβαρά εγκλήματα;

Κε Νίκα τι ακριβώς κάνετε στην περιφέρεια Πελοποννήσου;

Εκτός του ότι δεν βλέπουμε να έχει γίνει ούτε ένα σοβαρό έργο ανάπτυξης στην Κορινθία επι θητείας σας δεν έχετε ούτε κοινωνικές ευαισθησίες“; (για υπενθύμιση δείτε όλη την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ντροπή! -Ο Π. Νίκας …έκανε έξωση στο “Χαμόγελο του Παιδιού”!!! –Από την άλλη χρηματοδοτεί παραστάσεις του Λιγνάδη…)

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου σε δελτίο τύπου στις 2 Δεκεμβρίου 2021 ανακοινώνεται:

“Πίστωση 155.000 ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, εν όψει και των εορτών, για την υποστήριξη προνοιακών ιδρυμάτων μητροπόλεων, καθώς και κοινωνικών φορέων που αναφέρονται σε παιδιά, σε αμεα κ.α.

Συγκεκριμένα, ως οικονομική ενίσχυση για τη λειτουργία των προνοιακών ιδρυμάτων τους, από την Περιφέρεια διατέθηκαν σε μητροπόλεις συνολικά 110.000 ευρώ και ειδικότερα, α) στη Μητρόπολη Αργολίδας 15.000 ευρώ, β) στη Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως 10.000 ευρώ, γ) στη Μητρόπολη Κορίνθου, Σικυώνος, Ζαμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους 15.000 ευρώ, δ) στη Μητρόπολη Μάνης 10.000 ευρώ, ε) στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας 15.000 ευρώ, στ) στη Μητρόπολη Μεσσηνίας 15.000 ευρώ, ζ) στη Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης 20.000 ευρώ και η) στη Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας 10.000 ευρώ.

Άλλες 45.000 ευρώ διέθεσε η Περιφέρεια προς κοινωνικούς φορείς και συγκεκριμένα, στο Χαμόγελο του Παιδιού 15.000 ευρώ και από 10.000 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS, στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε παιδιά με σωματικές και νοητικές αναπηρίες, καθώς και σε παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση”.

Κ.Ν