ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο τρίτος …έγινε πρόεδρος!!! -Ο Κορδώσης υπενθύμισε στον Πιτσάκη πως εξελέγη πρόεδρος -Η διαφορά Ραψωματιώτη και Σπηλιωτακάρα!

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο τρίτος …έγινε πρόεδρος!!! -Ο Κορδώσης υπενθύμισε στον Πιτσάκη πως εξελέγη πρόεδρος -Η διαφορά Ραψωματιώτη και Σπηλιωτακάρα!

Ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας και δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Χ. Κορδώσης: “Λυπάμαι που το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσωπείται από τον Πιτσάκη ως πρόεδρο. Ο Πιτσάκης αναφέρει ότι τον εξέλεξε ο κόσμος, με μία διαφορά τεράστια. Τον Πιτσάκη ο κόσμος τον κατέταξε τρίτο στις εκλογές του επιμελητηρίου. Ο εκλογικός τρόπος των διαδικασιών τον ανέδειξε μετά ως πρώτο. Είναι πολύ σημαντικό όμως ότι ο κόσμος τον ανέδειξε τρίτο…”.

Κορδώσης Χ.

Είναι αυτό που γράψαμε από την πρώτη στιγμή. Ο Πιτσάκης που …το παίζει τώρα πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας (και κουβαλάει στις συνεντεύξεις τύπου το “ταμπελάκι” του προέδρου – για υπενθύμιση δείτε εδώ) …ίσως “ξέχασε” ότι οι έμποροι τον κατέταξαν στην τρίτη θέση, με διαφορά πίσω από τους Μουρίκη και Λουζιώτη. Απλά επειδή δεν υπήρξε πλειοψηφία τον Πιτσάκη στήριξαν οι αρχηγοί των δύο συνδυασμών κάτω από αυτόν (τον Πιτσάκη), οι Ραψωματιώτης και Σπηλιωτακάρας, με αποτέλεσμα ο πρώτος …από του πουθενά να εκλεγεί πρόεδρος! Αυτό ίσως προσπαθεί να το ξεχάσει ο Πιτσάκης αλλά όλοι ξέρουν πως είναι σήμερα πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας.

Ραψωματιώτης Δ.

…Ας κάνει ένα άγαλμα ο Πιτσάκης στους Ραψωματιώτη και Σπηλιωτακάρα γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν ο ίδιος και ο συνδυασμός του μία πολύ αδύναμη μειοψηφία! Βέβαια ο Σπηλιωτακάρας “εξαργύρωσε” την στήριξη που έδωσε στον Πιτσάκη! Έγινε αντιπρόεδρος στο επιμελητήριο. Διαφορετικά δεν υπήρχε τρόπος να βρεθεί από μόνος του ο Σπηλιωτακάρας στην διοίκηση του επιμελητηρίου.

Σπηλιωτακάρας Σ.

Ο Ραψωματιώτης όμως ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν “εξαργύρωσε” κάποια θέση. Επίσης ο Ραψωματιώτης είδε σχετικά νωρίς πως λειτουργεί ο Πιτσάκης ως πρόεδρος και διαφοροποιήθηκε με μία ανακοίνωση αναφέροντας ότι δεν στηρίζει πλέον την νέα διοίκηση! Τουλάχιστον ο Ραψωματιώτης μπορεί να έκανε το λάθος αρχικά να στηρίξει τον Πιτσάκη (προφανώς δεν εκτίμησε σωστά κάποια πράγματα) για πρόεδρο στο επιμελητήριο Κορινθίας αλλά δεν έλαβε ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ θέση και στη συνέχεια, βλέποντας αυτά που γίνονταν, κράτησε αποστάσεις και αυτό είναι που τιμήν του! Για τον Σπηλιωτακάρα δυστυχώς έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη!

Αυτά τα λίγα για υπενθύμιση στον Πιτσάκη ο οποίος ίσως ξέχασε ότι είναι πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας όχι γιατί τον στήριξαν οι Κορίνθιοι έμποροι – επιχειρηματίες …αλλά από σπόντα!

Κ.Ν

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

Ο αγιασμός των υδάτων στο Κιάτο και στις κοινότητες έγινε με νερό Λουτρακίου -Στην Κόρινθο ο αγιασμός έγινε με νερό της Στυμφαλίας!!! (φωτο)

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
κουίζ

…Τι γύρευε δικηγόρος στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου στην Κορινθία; -Ποιος τον κάλεσε;

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ο “προβλέψιμος” Σ. Σπηλιωτακάρας!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
διώρυγα Κορίνθου 10

Ο σύλλογος επισιτιστών Λουτρακίου σε ένα ευχαριστήριο έκανε αναφορά και για την άδικη κριτική που δέχεται η διοίκηση της διώρυγας!!!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
ορειβασία

Πρόσκληση από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019