ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πάλι έκανε τη διαφορά στον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού από τους άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου! -Ο αριθμός των ασθενών στα νοσοκομεία…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 2.570.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου,σήμερα καταγράφηκαν 91 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 5.386.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 22, στην Π.Ε. Αρκαδίας 14, στην Π.Ε. Κορινθίας 40, στην Π.Ε. Λακωνίας 4 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 11.

Εξ άλλου, μέχρι και σήμερα, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 152 άτομα (τα 10 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 17, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 24, Παναρκαδικό Τρίπολης 31, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 47 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 24 (4 σε ΜΕΘ)…”

ΣΣ. …Πάλι έκανε τη διαφορά η Κορινθία στον αριθμό κρουσμάτων από τους άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου! Συγκεντρώνει σχεδόν τα μισά κρούσματα από ότι οι άλλοι νομοί μαζί!

Κ.Ν