ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Πάλι τα ίδια για τον Γ. Οικονόμου; -«Πρόδωσε για οικονομικά συμφέροντα! -Αναθέσεις προμηθειών χωρίς διαγωνισμό σε εταιρείες συγγενών του Α’βαθμού!!!»

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Δεν μας έκανε απολύτως καμία εντύπωση το νέο “άδειασμα” στον Κορίνθιο πολιτικόεπιχειρηματία Γ.Οικονόμου!

Αυτή τη φορά  του λένε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι πρόδωσε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! Του αναφέρει ο πρώην περιφερειάρχης Π. Τατούλης για αναθέσεις προμηθειών χωρίς διαγωνισμό σε εταιρείες συγγενών του  Α’βαθμού!!!

Μάλιστα ο Π. Τατούλης του αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σε ό,τι αφορά την αιτία που τον οδήγησε στην προδοσία και στη δήθεν ανεξαρτησία, γνωρίζουμε πολύ καλά και εγώ και τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» και φυσικά οι Κορίνθιοι πολίτες ότι αφορούν το πλήθος των αναθέσεων προμηθειών, επίπλων κτλ. από τον κ.Νίκα χωρίς διαγωνισμό σε εταιρείες συγγενών του  Α’βαθμού. Η προδοσία του έγινε καθαρά για λόγους οικονομικών του συμφερόντων.

Με το απύθμενο πολιτικό θράσος και την αλαζονεία που διαθέτει δεν αισθάνεται ίχνος ντροπής να επιτεθεί στους συνυποψήφιους του Περιφερειακούς  Συμβούλους στην Π.Ε. Κορινθίας και φυσικά δεν διστάζει να αυτοθαυμάζεται γιατί… όπως δηλώνει είναι …έξυπνος!

 -Προκαλούμε τον κ.Οικονόμου να μας απαντήσει πόσο είναι το ύψος των αναθέσεων που έχει λάβει από τον κ.Νίκα, εταιρεία συγγενικού του προσώπου Α’βαθμού;

-Πώς  ερμηνεύει ο κ.Οικονόμου το γεγονός ότι ο κ.Νίκας την επίπλωση του νέου κτηρίου επί της οδού Ναυπλίου 57, την προμηθεύτηκε από εταιρεία συγγενών του Α’βαθμού από την Κόρινθο και δεν επέλεξε επιχειρήσεις από την Αρκαδία και την Τρίπολη;»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Τατούλης-Π..jpg

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη για τον Οικονόμου:

«Ως επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» έχω την ευθύνη να απαντήσω στις ανόητες και προσβλητικές για εμένα δημόσιες δηλώσεις (στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης) του τέως μέλους της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου»  κ.Γιώργου Οικονόμου.

Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και εγώ προσωπικά νιώθουμε υπερήφανοι για το έργο που παράξαμε ως Περιφερειακή Αρχή και φυσικά μετεκλογικά πολύ σύντομα αντιληφθήκαμε ότι η ιδιοτελής συμπεριφορά του κ.Οικονόμου δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας.

Χαίρομαι που ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί σίγουρα στην παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» ήταν ένα ξένο σώμα.

Ψεύδεται ο κ.Οικονόμου όταν ισχυρίζεται ότι ουδέποτε διαφωνήσαμε και λυπάμαι πολύ για την ανήθικη και δειλή συμπεριφορά του.

Τον καλώ να σταματήσει επιτέλους αυτή την κακόγουστη «φαρσοκωμωδία» και του απαντώ ξεκάθαρα ότι τις φιλοφρονήσεις και τα δήθεν καλά του λόγια ούτε τα ανέχομαι, ούτε τα αποδέχομαι.

Σε ό,τι αφορά την αιτία που τον οδήγησε στην προδοσία και στη δήθεν ανεξαρτησία, γνωρίζουμε πολύ καλά και εγώ και τα μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» και φυσικά οι Κορίνθιοι πολίτες ότι αφορούν το πλήθος των αναθέσεων προμηθειών, επίπλων κτλ. από τον κ.Νίκα χωρίς διαγωνισμό σε εταιρείες συγγενών του  Α’βαθμού.

Η προδοσία του έγινε καθαρά για λόγους οικονομικών του συμφερόντων και συμπληρώθηκε με την αποκάλυψη ότι πλέον έχει ενταχθεί στους αρεστούς του κ.Νίκα ως εντεταλμένος σύμβουλος του!!

Είναι πολιτικά άνανδρο και ευτελές ο κ.Οικονόμου να προσπαθεί να μας πείσει ότι  ο λόγος της προδοσίας του ήταν η Ντίνα Νικολάκου, την οποία και ιδιωτικά και δημόσια επαινούσε για τη δυναμική της παρουσία και την αγωνιστικότητα της.

Με το απύθμενο πολιτικό θράσος και την αλαζονεία που διαθέτει δεν αισθάνεται ίχνος ντροπής να επιτεθεί στους συνυποψήφιους του Περιφερειακούς  Συμβούλους στην Π.Ε. Κορινθίας και φυσικά δεν διστάζει να αυτοθαυμάζεται γιατί… όπως δηλώνει είναι …έξυπνος!    

Κύριε Οικονόμου, αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, να είσαι σίγουρος πως τα μέλη της παράταξης μας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» στην Κορινθία θα σε εμποδίσουν στο έργο σου (!) για την υλοποίηση της επιθυμίας του κ.Νίκα να κατασκευαστεί Διοικητήριο στην Ποσειδωνία, με δεδομένο όπως γνωρίζεις πολύ καλά η τοπική κοινωνία και οι θεσμικοί φορείς του Δήμου Κορινθίων είναι κάθετα αντίθετοι.

Καληνύχτα σας κ.Οικονόμου.

Υγ1.

  • Προκαλούμε τον κ.Οικονόμου να μας απαντήσει πόσο είναι το ύψος των αναθέσεων που έχει λάβει από τον κ.Νίκα, εταιρεία συγγενικού του προσώπου Α’βαθμού;
  • Πώς  ερμηνεύει ο κ.Οικονόμου το γεγονός ότι ο κ.Νίκας την επίπλωση του νέου κτηρίου επί της οδού Ναυπλίου 57, την προμηθεύτηκε από εταιρεία συγγενών του Α’βαθμού από την Κόρινθο και δεν επέλεξε επιχειρήσεις από την Αρκαδία και την Τρίπολη;

Υγ2. Σε ό,τι αφορά το …«αίμα» που έδωσε στον κ.Τατούλη, τον ενημερώνουμε ότι ο κ.Τατούλης ουδέποτε χρειάστηκε να υποβληθεί σε «μετάγγιση αίματος».

Υγ3. Αλήθεια κ.Οικονόμου εσείς σε ποιο κόμμα ανήκετε;».

Ποιος “μάζεψε” πολιτικά τον Οικονόμου Π. Τατούλη;

Κε Τατούλη αυτά που αναφέρετε παραπάνω για τον Γ. Οικονόμου σίγουρα δεν αποτελούν έκπληξη ούτε για τους Κορίνθιους ούτε και για εμάς φυσικά.

Θεωρούμε ότι γνωρίζατε πολύ καλά πως έφυγε από τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού!

Θεωρούμε ότι γνωρίζατε επίσης πολύ καλά τι είχε πει και ο τέως δήμαρχος Κορίνθου Αλ.Πνευματικός για τον Οικονόμου. Να υπενθυμίσουμε ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ότι ο Πνευματικός είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον Οικονόμου μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι ως εκλεγμένος αιρετός της παράταξής του και πρόεδρος ενός νομικού προσώπου έπαιρνε δουλειές για τον εαυτό του!!!

Και παρόλα αυτά κε Τατούλη εσείς συμπεριλάβατε τον Οικονόμου στο ψηφοδέλτιό σας στις περασμένες περιφερειακές εκλογές!!!

Τα γράφαμε και τότε κε Τατούλη σε ότι αφορά τον Οικονόμου αλλά εσείς, υποτίθεται έμπειρος πολιτικός, τον βάλατε στο ψηφοδέλτιό σας!

Τι άλλο έπρεπε να πει ο Πνευματικός, ως πρώην συνεργάτης του Οικονόμου, για να “σας πείσει” να μην το βάλετε στο ψηφοδέλτιο;

Τώρα κε Τατούλη λέτε σχεδόν τα ίδια με αυτά που έλεγε ο Πνευματικός!

Τώρα είναι αργά κε Τατούλη!

Αναρωτιόμαστε κυριολεκτικά ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!

Δεν μας κάνει απολύτως καμία εντύπωση για ότι άλλο ακούσουμε στο εξής για τον Οικονόμου! …Τον έχουμε ικανό για όλα!

Οι Κορίνθιοι πλέον γνωρίζουν…

Οι επιλογές του περιφερειάρχη Π. Νίκα …που βγάζουν μάτι!