ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ποια ιδιωτική κλινική και ποιος γιατρός; -Το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση…

Ένα θέμα έχει πάρει πανελλήνια διάσταση και αφορά τον θάνατο της 23χρονης Αλεξάνδρας! Θλίψη στην Κορινθία για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας, ενώ παράλληλα δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά!

Σε αθηναικά ΜΜΕ έγινε αναφορά για επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου και στη συνέχεια η κοπέλα έπεσε σε κώμα μετά το χειρουργείο!!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Για ποια ιδιωτική κλινική της Κορίνθου γίνεται αναφορά και για ποιον γιατρό γίνονται τα αρνητικά σχόλια σε αθηναικά ΜΜΕ; (να σημειωθεί ότι το θέμα έπαιξε σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην Ελλάδα, το protothema.gr).

Σίγουρα θα πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από τους υπευθύνους της ιδιωτικής κλινικής! Πρόκειται για θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. …Ιατρικό λάθος …ή κάτι άλλο; Η σιωπή σε αυτή την περίπτωση δημιουργεί όλο και περισσότερα ερωτηματικά!

Παρακολουθούμε το θέμα…

Για υπενθύμιση σε χθεσινή ανάρτηση αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου με τον άδικο χαμό της 23χρονης Αλεξάνδρας η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο.

Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επί δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις μέσω Facebook για αίμα ώστε να σωθεί η νεαρή Αλεξάνδρα.

Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά της .

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της νεαρής Αλεξάνδρας , οι φίλοι έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν μέσω Facebook αλλά και να εκφράσουν την οργή τους για τον άδικο χαμό της κοπέλας.

« Για εκείνη παλεύαμε τόσο καιρό !Κι εκείνη πάλευε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε !Δεν άντεξε ! Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της !!! Τι μπορεί να νιώθουμε όλοι τώρα; Τι μπορεί να νιώθει η οικογένεια της;Θλίψη! Οργή! Ο γιατρός αυτός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη να βοηθάει ανθρώπους την σκότωσε ! Δεν θα μείνει έτσι αυτό !!!Θα πληρώσει ακριβά για την πράξη του!!!Κι εύχομαι να μην μπορέσει πάλι να κοιμηθεί ήρεμος !!! Εύχομαι να νιώσει τον πόνο που προκάλεσε !!!» γράφει μια φίλη της στο Facebook …”.(δείτε εδώ όλη την ανάρτηση)

Η ανάρτηση στο protothema.gr