ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ την εκδήλωση και ΠΟΣΟ στοίχισε; -Ποιο το κέρδος για τους επιχειρηματίες του νομού; (φωτο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ρωτάμε τη διοίκηση στο επιμελητήριο Κορινθίας σχετικά με την πρόσφατη εκδήλωση (συγκεκριμένα της κεντρικής ένωσης όπου βρέθηκαν επιχειρηματίες και εκτός Κορινθίας)

-ΠΟΙΟΣ πλήρωσε αυτή την εκδήλωση; ΠΟΣΟ στοίχισε;

ΠΟΣΟΙ Κορίνθιοι επιχειρηματίες παρευρέθηκαν; Γιατί είδαμε να δίνουν το παρόν άτομα που ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με επιχειρηματίες (πρώην Κορίνθιους αστυνομικούς διευθυντές …κτλ!)

-ΠΟΙΟΣ ο σκοπός της εκδήλωσης;

ΠΟΙΟ ήταν το κέρδος για τους επιχειρηματίες του νομού;

-Τιμήθηκαν πρόσωπα που ΔΕΝ δουλεύουν πια σε κάποια επιχείρηση τα οποία είχαν τιμηθεί κατα το παρελθόν, όταν ήταν ακόμα ενεργά! …Δηλαδή κάθε τόσο θα βραβεύονται ξανά τα ίδια πρόσωπα και ας μην εργάζονται κάπου;

Έλαβαν πρόσκληση ΟΛΟΙ οι επιχειρηματίες του νομού;

-Τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι προκλητικές, όταν η ακρίβεια έχει “γονατίσει” τους επιχειρηματίες- εμπόρους; Όταν μάλιστα επι διοίκησης Λουζιώτη όπως έχει καταγγελθεί βεβαιώνονται οφειλές μελών του στην ΑΑΔΕ (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Λειτουργείτε ως εισπρακτική σε βάρος των μελών σας;)

Αυτά είναι μερικά θέματα από τα οποία συζητιούνται…

Αυτά δεν τα έχει δει η αντιπολίτευση στο επιμελητήριο Κορινθίας; Θεωρούμε ότι θα πάρει θέση άμεσα γιατί είναι θέματα τα οποία δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα!

Λυπούμαστε κε Λουζιώτη αλλά εμείς έχουμε άλλη άποψη για κάποια θέματα. Αν εσάς αρέσει γενικά αυτός ο τρόπος διοίκησης θα το κρίνουν οι επιχειρηματίες και να σας ξαναψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές!

Εμείς πάντως αυτά που βλέπουμε δεν μπορούμε να μην τα γράφουμε, όποιος και να διοικεί το επιμελητήριο Κορινθίας (το έχουμε αποδείξει με την κριτική που κάναμε και με άλλες διοικήσεις).

Μερικές από τις φωτογραφίες με το φακό του VasVal: