ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Η τακτική των πολιτικών πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση! -Κλιμάκιο της ΝΔ πήγε στον Διονύσιο! -Από ποιους αποτελούνταν και …τι τους προσέφερε ο μητροπολίτης

Οι εκλογές της Κυριακής πλησιάζουν!

Αυτό με τους πολιτικούς (εντός και εκτός ενός νομού) να επισκέπτονται γενικά μητροπολίτες λίγο πριν κάθε εκλογική αναμέτρηση και να παίρνει και δημοσιότητα (!!!) ειλικρινά …δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε!

Από τη μητρόπολη Κορίνθου μεταξύ άλλων ανακοινώνεται:

“Τον μητροπολίτη Διονύσιο επισκέφτηκε, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στο Επισκοπείο, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Βουλευτή Βόρειου τομέα β’ Αθηνών και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη που συνοδευόταν από τον κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Μετανάστευσης και Υποψήφιο Βουλευτή Βόρειου τομέα β’ Αθηνών, τους υποψήφιους Bουλευτές Κορινθίας, κ. Νικόλαο Ταγαρά, πρώην Υφυπουργό, κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη-Βιλιάληκ. Μαρία Παπακωνσταντίνουκ. Γεώργιο Φερετζάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαο Βυτινιώτη, τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιο Γκιολή και κ. Γεώργιο Οικονόμου, την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αθηνά Κόρκα, τον Αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Παπαιωάννου, τους υπευθύνους Εκλογικής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Δ. Μαραβέλια και κ. Γ. Πέτραινα, τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Κορινθίας κ. Δ. Σουφρίλα, τον Αντιπρόεδρο ΔΕΕΠ και μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Γ. Ρούκη, τους Προέδρους Δημ. Τ. Ε. Κορινθίας, την Γ. Γραμματέα ΔΕΕΠ Κορινθίας κ. Μ. Τσαντίλα, την Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Social Media ΔΕΕΠ Κορινθίας κ. Γ. Μπεκιάρη, μέλη της ΔΕΕΠ και Κομματικά Στελέχη.

Ο Μητροπολίτης μας ευγενώς υποδέχθηκε όλους τους επισκέπτες στο Μητροπολιτικό Κτίριο και στην «Αίθουσα του Θρόνου» και έλαβε χώρα ενδιαφέρουσα συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για Εθνικά, Εκκλησιαστικά, Θρησκευτικά, Κοινωνικοπολιτικά και Φιλανθρωπικά ζητήματα με αναφορές και στις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας και στην τρέχουσα επικαιρότητα των εν εξελίξει εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο Μητροπολίτης μας, ευχαρίστησε τους υψηλούς επισκέπτες του για την επίσκεψή τους προσφέροντάς τους αναμνηστικές «ευλογίες» και τους ευχήθηκε ο Θεός, δια πρεσβειών του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου να τους εμπνέει κατά την επιτέλεση των δύσκολων καθηκόντων τους, τα οποία να πραγματοποιούν με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού και εξυπηρέτηση του αξιοσέβαστου Λαού και της Πατρίδας μας”.

Κ.Ν