ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Σε χρόνο ρεκόρ την “τσίμπησε” η Σούκουλη τη νέα θέση!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, η πρώην βουλευτής Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη, ανέλαβε σύμβουλος στο γραφείο του πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας!

Για υπενθύμιση η Μ. Σούκουλη απολάμβανε τη θέση και τον μισθό του βουλευτή για δύο περίπου χρόνια!

Δεν πρόλαβε να μείνει εκτός βουλής, καθώς τη θέση της (ως βουλευτής Κορινθίας) την πήρε με δικαστική απόφαση ο Κ. Κόλλιας, η ίδια ανέλαβε νέα θέση!!!

Σε δήλωσή της η Μ. Σούκουλη ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, για ακόμη μια φορά. Η απόφασή του με τιμά και με γεμίζει ευθύνη ώστε να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και με μεθοδικότητα προς όφελος όλων των πολιτών του Τόπου μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κορινθίας για την διαρκή στήριξη τους. Αντλώ πραγματική δύναμη από την αγάπη τους.                        

Η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο. Με αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών και ενωμένοι δημιουργούμε την Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Μαζί θα τα καταφέρουμε»

ΣΣ. Όταν τη θέση της στη βουλή με δικαστική απόφαση πήρε ο Κ. Κόλλιας η Μ. Σούκουλη έβγαλε μία ανακοίνωση “παραλήρημα” η οποία μάλιστα δημιουργούσε πολλά ερωτηματικά για τις λέξεις που χρησιμοποιούσε! Μήπως χρειάζονται τελικά τέτοιες ανακοινώσεις …για να εξασφαλίζει κάποιος την επόμενη θέση του; Λέμε μήπως!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ανακοίνωση- “παραλήρημα” της Μ. Σούκουλη! -Τα σημεία που έθιξε –Ποιους θεωρεί Ασήμαντους; -…Η άγνωστη πλευρά της Μ. Σούκουλη!