ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Συζήτηση για τη λειτουργία της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε, μετά την απομάκρυνση από αυτή υπηρεσιακών της στελεχών…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται: “Θέματα βελτίωσης της λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Π.Ε. Κορινθίας απασχόλησαν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στις συναντήσεις που είχε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσο Γκιολή και Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργο Οικονόμου, καθώς και με την εντεταλμένη για θέματα Πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλο Αθηνά Κόρκα, ενώ συναντήθηκε και με υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε η λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε., στην οποία επήλθαν μεταβολές μετά την απομάκρυνση από αυτή υπηρεσιακών της στελεχών που φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση που διερευνά η Ελληνική Αστυνομία”.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ήδη τέθηκαν σε αργία οι 4 υπάλληλοι που παραπέμπονται…

Κ.Ν