ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Την …Τρίτη και 13 συνάντησε τον Ν. Ταγαρά!

«Τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά και τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη συνάντησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Η προέγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου του πυρήνα της Ζώνης Απολιγνιτοποίησης της Μεγαλόπολης, καθώς και σειρά πολεοδομικών και χωροταξικών θεμάτων αποτέλεσαν – μεταξύ άλλων – τα κυριότερα θέματα της συνάντησης.

Κατά τη συζήτηση, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ένα σύγχρονο και απαραίτητο εργαλείο για την επίτευξη κοινωνικών και οικονομικών στόχων, για την ανάπτυξη και την ορθή χωρική οργάνωση με ταυτόχρονο σεβασμό και ανάδειξη του περιβάλλοντος», αναφέρεται από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΣΣ. Καλή η συνάντηση αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα αυτής! Γιατί σε ότι αφορά τον Κορίνθιο πολιτικό Ν. Ταγαρά …διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας σε αυτά που λέει και κάνει ως τώρα σε ότι αφορά σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Κορινθία και αν χρειαστεί θα τα αναφέρουμε ξανά.

Κ.Ν