ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τι έκανε πάλι ο Γκιολής! -Έδειξε να μην γνωρίζει για το έργο και έκανε αναφορά στον Μητσοτάκη! -Του συνιστούν ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!

…Τι έκανε πάλι ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής! Στην ΕΡΤ1 πριν λίγες μέρες βγήκε και έκανε δηλώσεις και από ότι φάνηκε τουλάχιστον δεν γνώριζε κάποια πράγματα για το έργο που συζητούνταν!

…Δεν ξέχασε όμως ο Γκιολής να κάνει για ακόμα μία φορά αναφορά για τον Μητσοτάκη!!!

Αυτά είδαν οι Κορίνθιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και τον “στόλισαν” σε ανακοίνωσή τους στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων: Θα πρέπει να κατανοήσει επιτελούς ο κ.Αντιπεριφερειάρχης ότι η θεσμική θέση που υπηρετεί απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και γνώση, χαρακτηριστικά τα οποία μέχρι σήμερα απουσιάζουν εντελώς από τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις του…»

Σε ανακοίνωση από τους περιφερειακούς συμβούλους στην Κορινθία Γ. Πετρίτση και Αθ. Πισιμίση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή είχε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση μιας δύσκολης, επίπονης και χρονοβόρας διαδικασίας ώστε το έργο «Προστασία-Αποκατάσταση και Ανάδειξη του Αρχαίου Διόλκου» να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Kαι όπως λέει, το γνωστό σε όλους μας, ρητό «Μια εικόνα….Χίλιες λέξεις».

Η θλιβερή εικόνα του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ.Γκιολή πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ1, απέδειξε την πλήρη άγνοια του για το συγκεκριμένο έργο.

Η εικόνα… του κ.Γκιολή να διαβάζει από κείμενο το ιστορικό του Αρχαίου Διόλκου ήταν απολύτως προσβλητική για την Κορινθία και τη σημαντικότητα του εμβληματικού αυτού μνημείου.

Η εικόνα… χορταριασμένων βράχων από τα τμήματα της παλαιάς διαδρομής του Αρχαίου Διόλκου  που προβλήθηκε  από την κάμερα της ΕΡΤ1 και έκανε το γύρο της Ελλάδας είναι απολύτως δυσφημιστική για τον πολιτιστικό πλούτο της Κορινθίας.

Αντί λοιπόν ο κ.Γκιολής ως όφειλε να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κορινθίας στο πολιτιστικό και τουριστικό της προϊόν, με το μίζερο γνωστό τρόπο του αναφέρθηκε στο δήθεν 2%  του τουριστικού προϊόντος που έρχεται στην Κορινθία, υπομονεύοντας την προσπάθεια που γίνεται από τους φορείς του τουρισμού της Κορινθίας και τους Δήμους σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, λόγω των επιπτώσεων που έχει φέρει η πανδημία στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ.Γκιολής πάντως για μία ακόμη φορά δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Πρωθυπουργό(!) κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθώντας να εμφανισθεί ως το «υπάκουο και καλό παιδί» της Νέας Δημοκρατίας, προσβάλλοντας το θεσμικό ρόλο του Πρωθυπουργού, τον οποίο χρησιμοποιεί ως «μαϊντανό» σε όλες ανεξαιρέτως τις δηλώσεις του.

Τώρα πως εμπλέκεται ο κ. Πρωθυπουργός  στο έργο του Αρχαίου Διόλκου, αυτό μόνο ο κ.Γκιολής μπορεί να το εξηγήσει!!! 

Θα πρέπει να κατανοήσει επιτελούς ο κ.Αντιπεριφερειάρχης ότι η θεσμική θέση που υπηρετεί απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και γνώση, χαρακτηριστικά τα οποία μέχρι σήμερα απουσιάζουν εντελώς από τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις του…»

ΣΣ. Φυσικά …για κάποιο λόγο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας απαντάει (!!!) για τις σοβαρές ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις του Τ. Γκιολή σε ότι αφορά τις παράνομες συνταγογραφήσεις! Ούτε ο Γκιολής αλλά ούτε ο Μητσοτάκης και το επιτελείο του!!! Προφανώς η ΝΔ κάπως έτσι …οραματίζεται τους πολιτικούς!

Δεν βλέπουν εκεί στη ΝΔ ότι τέτοια θέματα είναι πρόκληση για τους πολίτες οι οποίοι με δυσκολία τα βγάζουν πέρα καθώς αντιμετωπίζουν ένα σωρό οικονομικά προβλήματα; Οι πολιτικοί πρέπει να είναι πρότυπο αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση του Μητσοτάκη αυτά τα θέματα …δεν τα βλέπει!

Για υπενθύμιση δείτε μία παλαιότερη ανάρτησή μας, στις 11 Ιουνίου 2019, όπου ΑΚΟΜΑ περιμένουμε την απάντηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Θα απαντήσει κανείς για τις παράνομες συνταγογραφήσεις του Τ. Γκιολή;