ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ανήσυχοι και φοβισμένοι γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού! -“Τα μηνύματα που λαμβάνουμε…”

Ανήσυχοι και φοβισμένοι οι Κορίνθιοι γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί για την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού! Στην επιστολή τους αναφέρουν τα μηνύματα που λαμβάνουν, ποιοι είναι στο στόχαστρο, τι συμβαίνει στην Κορινθία σε σχέση με την Πελοποννησο και τι φοβούνται!

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι Κορίνθιοι γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στην Κορινθία,έχει γεμίσει με ανησυχία και προβληματισμό τη δύσκολη καθημερινότητά μας.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τις δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας, δεν είναι καθόλου ευοίωνα.

Στο στόχαστρο του νέου κορονοϊού βρίσκονται, πλέον, πολλοί νέοι άνθρωποι ηλικίας έως 45 ετών,με πολύ συχνή επιβάρυνση της υγείας τους ώστε να απαιτείται νοσηλεία στο νοσοκομείο του νομού μας, που ήδη αγγίζει ποσοστά πληρότητας 95%.

Αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είμαστε ο νομός που καταγράφει τις περισσότερες νοσηλείες με Covid-19 και το επόμενο διάστημα φοβούμαστε ότι δεν θα υπάρχουν κρεβάτια για να νοσηλευθούν συντοπίτες μας που θα το έχουν ανάγκη.

Την κρίσιμη τούτη ώρα για την Κορινθία,κατανοούμε όλοι τις συνέπειες εγκατάλειψης της προσπάθειας για συντονισμένη δράση ένεκα της κόπωσης που έχει επέλθει! Γι αυτό και παραμένει επιτακτική ανάγκη να αποδείξουμε πως η ατομική μας ευθύνη δεν μπορεί παρά να συμπορεύεται πάντοτε με την κοινωνική μας ευθύνη για την προάσπιση της δημόσιας υγείας…”

Ολόκληρη την ανακοίνωση που υπογράφουν οι Κορίνθιοι γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί: