ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Νανόπουλος …έγινε και δήμαρχος -Ο Πιτσάκης …ελπίζει σε κάτι;

Σε ανακοίνωση από τον πρόεδρο στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Την πρώτη του επίσκεψη, μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Κορινθίων, πραγματοποίησε στις 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Κορινθίας ο κ. Βασίλης Νανόπουλος, σε ένα γνώριμο χώρο για τον ίδιο, ως τέως Πρόεδρος του φορέα με 12 έτη θητείας.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, τον Ά Αντιπρόεδρο, κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και τον Υπεύθυνο ΚΕΠΙΧ αλλά και νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Μπίτζιο.

Τέλος, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και ο κ. Σπηλιωτακάρας ευχήθηκαν καλή και παραγωγική θητεία στον κ. Νανόπουλο και τον κ. Μπίτζιο…».

ΣΣ. …Τουλάχιστον ο Νανόπουλος μετά τη θέση του προέδρου στο επιμελητήριο Κορινθίας έγινε και δήμαρχος Κορινθίων. Ο Π. Πιτσάκης …ελπίζει άραγε σε κάτι μετά το επιμελητήριο;

Γιατί το ποσοστό που κατέλαβε πρόσφατα ο Πιτσάκης ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Τατούλη …δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικό για τον ίδιο (βρέθηκε αρκετά μακριά από τις πρώτες θέσεις) την στιγμή που ήταν και πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας!!!

Για να μην πούμε ότι και η θητεία του Πιτσάκη στο επιμελητήριο Κορινθίας με την ιδιότητα του προέδρου …παίζεται!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αυτοί είναι οι 14 που ζητούν την παραίτηση του Πιτσάκη! Ο Πιτσάκης όμως …δεν πτοείται!…”

Κ.Ν