ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το “ευχαριστώ” του Σ. Μουρίκη -Μεγάλη η βοήθεια στον Π. Νίκα- Η προσωπική του επιτυχία…

Την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκαν επίσημα από το Πρωτοδικείο της Τρίπολης οι έδρες που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ανά νομό.

Ο Σ. Μουρίκης που ήρθε τέταρτος στο ψηφοδέλτιο του Π. Νίκα στην Κορινθία σημειώνοντας μία μεγάλη επιτυχία, έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός περιφερειακού συμβουλίου. Ο συνδυασμός του Π. Νίκα έβγαλε τελικά μόλις τρεις έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν οι Γκιολής, Βυτινιώτης και Κόρκα.

Ο Σ. Μουρίκης παρά τους 4.271 ψήφους που συγκέντρωσε δεν θα είναι στο νέο
Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο Σ. Μουρίκης φυσικά και είναι κερδισμένος από όλη αυτή τη διαδικασία. Εκτός του ότι βρέθηκε στην πρώτη τετράδα του συνδυασμού του Νίκα στην Κορινθία, ήταν και ο πρώτος που πίστεψε στην προσπάθεια του Νίκα και ήταν αυτός που κατέβαλλε προσπάθειες για να μπούνε αξιόλογα άτομα στο ψηφοδέλτιο στην Κορινθία.

Αυτά τα γνωρίζουν όλοι πολύ καλά και θεωρούμε πρώτος από όλους ο ίδιος ο Π. Νίκας, που είδε ποιοι ήταν πραγματικά δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Και ο Σ. Μουρίκης ήταν ένας από αυτούς για να μην πούμε ο μοναδικός στην Κορινθία. Έφτασε στο σημείο να μπει και στο ψηφοδέλτιο του Π. Νίκα, για να το ενισχύσει, τη στιγμή που είχε πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση (μην ξεχνάμε ότι είχε διατελέσει επιτυχημένος αντιδήμαρχος στο δήμο Σικυωνίων).

Ο Μουρίκης έθεσε υποψηφιότητα και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ψήφων, δείχνοντας τη δυναμική που έχει στην Κορινθία. Αν είχε ξεκινήσει τον αγώνα του λίγο πιο νωρίς …μάλλον θα ήταν σήμερα εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος.

Οι ευχαριστίες του Σ. Μουρίκη

Σε ανακοίνωσή του ο Σ. Μουρίκης αναφέρει: “Mόλις την Τρίτη 16 Ιουλίου ανακοινώθηκαν επίσημα από το Πρωτοδικείο της Τρίπολης οι έδρες που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ανά νομό. 

Πέρασε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας μία πανελλήνια πρωτιά για να μπορέσουμε να μάθουμε ποιοι εκλέγονται τελικά.
Δυστυχώς παρά τους 4.271 ψήφους που συγκέντρωσα δεν θα είμαι στο νέο
Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα, που
πίστεψα και πιστεύω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν με την ψήφο τους σε μία
εξαιρετικά δύσκολη εκλογική αναμέτρηση και να τους υποσχεθώ ότι από όποια
θέση και να βρίσκομαι ,θα υπερασπίζομαι την Κορινθία και τους Κορίνθιους
πολίτες.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κύριο Παναγιώτη
Νίκα για την τιμή που μου έκανε να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας
και πως θα βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση χρειαστεί την υλοποίηση του
προγράμματος της “Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο” που θα φτάσει την
Πελοπόννησο στην θέση που της αξίζει”.