ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τώρα άρχισε να ρωτάει γενικά ο Γ. Ψυχογιός;

Αλήθεια ποιους ρωτάει στο παρακάτω δελτίο τύπου για να του απαντήσουν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιός;

Πιο συγκεκριμένα από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιού αναφέρεται: «Πότε θα αποζημιωθούν από τη φωτιά του 2021 οι παραγωγοί που επλήγησαν σε Σπαθοβούνι, Κουταλά, Σολομό και Αρχαίες Κλεωνές;!!

Παρά τις παρεμβάσεις μας για το θέμα και τις συνεχείς υποσχέσεις κυβερνητικών στελεχών, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Ζητάμε την άμεση αποζημίωση και στήριξη των πληγέντων, γιατί είναι θέμα επιβίωσης        γι’ αυτούς, τις οικογένειές τους και την περιοχή».

ΣΣ. Μετά τις επερωτήσεις -παρεμβάσεις που συνήθως δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα (όπως την παραπάνω περίπτωση) ο Γ. Ψυχογιός τώρα αρχίζει και τα γενικά ερωτήματα; …Ποιοι περιμένει να του απαντήσουν, οι πολίτες;

Τέτοιου είδους δελτία τύπου, ιδιαίτερα ενόψει εκλογών, είναι φυσικό να μην λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Αν υπήρχε κάποια εξέλιξη καλώς να γίνει κάποια αναφορά! Αλλά το να ρωτάει γενικά ένας βουλευτής μέσα από δελτίο τύπου πότε θα αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι είναι πολιτικά άστοχο!

…Ίσως ο Γ. Ψυχογιός τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και νομίζει με τέτοιου είδους δελτία τύπου ότι επηρεάζει θετικά τους ψηφοφόρους (ενώ δεν έχει καταφέρει τίποτα), ενόψει και των εκλογών! Η μήπως να θυμηθούμε ξανα και αυτά που είχαν υποσχεθεί και δεν έγιναν επι ΘΗΤΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ, με βουλευτή τον Ψυχογιό!

Γιατί είναι ωραίο πράγμα να είσαι στην αντιπολίτευση και να κάνεις ερωτήσεις στην κάθε κυβέρνηση για ότι δεν σου αρέσει! Καλές είναι οι επερωτήσεις αλλά ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ δεν φτάνουν! Ειδικά αν σχεδόν όλες δεν φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα…

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης δεν αναδεικνύονται από τις επερωτήσεις που γράφονται στα γραφεία τους (σε σύντομο χρονικό διάστημα) και κατατίθενται στη βουλή από τους ίδιους. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα των πολιτών!