ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Φέρνουν τώρα μετανάστες και στα ξενοδοχεία; -Αντίδραση από τον Νανόπουλο- …Ησυχία από τους βουλευτές!

-Β. Νανόπουλος: “Το θέμα το ξέρουν και οι βουλευτές και ο περιφερειάρχης…»

Δεν φτάνουν οι χιλιάδες μετανάστες που υπάρχουν στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου ακούγεται έντονα τελευταία ότι θα φιλοξενηθούν επιπλέον μετανάστες σε ξενοδοχεία της πόλης (της Κορίνθου)!!!

Κάποιοι προφανώς σχεδιάζουν να «πνίξουν» την Κόρινθο στους μετανάστες!!!

Για το θέμα αυτό ο  δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής βρέθηκαν στα διόδια του Ισθμού, έχοντας μαζί τους και τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να ενημερώσουν τους αρμοδίους ότι αν δεν σταματήσει το θέμα αυτό με την έλευση των μεταναστών θα  ξεσηκωθούν οι πολίτες!

Ο Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν αντέχουμε άλλους μετανάστες στην Κόρινθο.

Θα ξεσηκωθούν οι πολίτες, φτάσαμε στα όρια…

Το θέμα το ξέρουν και οι βουλευτές και ο περιφερειάρχης…».

Η διαμαρτυρία του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου και στελεχών της δημοτικής αρχής στα διόδια του Ισθμού

ΣΣ. Πολύ καλή η κίνηση του Νανόπουλου να περνάει το μήνυμα στους αρμοδίους της κυβέρνησης ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Το θέμα των μεταναστών …δεν φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαίτερα! Με ποια σοβαρά θέματα ασχολούνται άραγε;

Από την άλλη σε αυτή την προειδοποιητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της δημοτικής αρχής δεν είδαμε και τους Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ, Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη! …Η μήπως ήταν εκεί και δεν τους πήρε το μάτι μας;

Τους βουλευτές μας δεν τους αγγίζει το θέμα; Συνεχίζουν να δείχνουν τι τους ενδιαφέρει περισσότερο! …Συνεχίστε έτσι!

Δήμας και Ταγαράς συνεχίζουν την ίδια πορεία με πριν. Απλά τώρα τη θέση του πρώην βουλευτή Κ. Κόλλια (που και ο ίδιος …κατάπιε το θέμα των μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου) παίρνει η Μ. Σούκουλη!

-Κλείνοντας να γράψουμε ότι θα περιμέναμε από τον Νανόπουλο να αντιδρούσε και στην ανοιχτή δομή που δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό, ενώ είναι δήμαρχος, στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου! Αυτή η κατάσταση κε Νανόπουλε δεν υποβάθμισε την πόλη της Κορίνθου; …Έχετε αναρωτηθεί πόσο ασφαλείς νιώθουν όσοι έχουν τα σπίτια δίπλα από το πρώην στρατόπεδο;