ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Άγνοια ή «γκάφα» του πρωθυπουργού; -Ρώτησε πότε «θα κλείσει» η ήδη κλειστή διώρυγα της Κορίνθου!

Θέμα ήταν στα ΜΜΕ η επίσκεψη του πρωθυπουργού το περασμένο Σάββατο στην Κορινθία!

Φυσικά από αυτά που για τους αγρότες κανένας δεν γνωρίζει αν και πότε θα υλοποιηθούν!

Πήγε όμως και από τη διώρυγα της Κορίνθου όπου και έδωσε “τροφή” σε άλλα πολιτικά κόμματα για σχολιασμό!

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση:

«Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κορινθία επιβεβαίωσε ότι η επικοινωνιακή εμμονή είναι η μοναδική σταθερά που χαρακτηρίζει κάθε δράση του Πρωθυπουργού. Είχε τρεις σταθμούς, διήρκεσε λιγότερο από δύο ώρες -από την Διώρυγα μέχρι το Σπαθοβούνι- και μέσα σε αυτό το διάστημα είναι να απορεί κανείς πότε πρόλαβε να ακούσει, να καταλάβει και να δώσει κατευθύνσεις.

Ωστόσο, οι συμβολικές επισκέψεις, οι στημένες εικόνες και το δήθεν ενδιαφέρον δεν στάθηκαν ικανά να κρύψουν την άγνοια του Πρωθυπουργού, ακόμα και για βασικά πράγματα, γύρω από τα ζητήματα που αφορούσαν την επίσκεψή του.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το απόσπασμα από την ενημέρωση (του Σαββάτου) που του έγινε στην ΑΕΔΙΚ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ρωτάει «πότε θα κλείσει» η –κλειστή εδώ και δύο μήνες- Διώρυγα! Για τέτοια προετοιμασία και τέτοιο ενδιαφέρον, μιλάμε…»

Από το “Κίνημα Αλλαγής” Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Για ένα τόσο σημαντικό έργο όπως η διώρυγα που έχει χαρακτηριστεί και ως έργο εθνικής σημασίας, ο πρωθυπουργός δεν είχε την απαραίτητη ενημέρωση, δεν γνώριζε καν ότι η διώρυγα είναι εδώ και μήνες κλειστή και ότι θα παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη,με ό,τι οικονομικές επιπτώσεις συνεπάγεται αυτό…” 

ΣΣ. Άγνοια η “γκάφα” του πρωθυπουργού; Ρώτησε πότε θα κλείσει η ήδη κλειστή διώρυγα της Κορίνθου; …Τι μπορούν να περιμένουν οι Κορίνθιοι μετά;

Κ.Ν