ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Αθίγγανος αναστάτωσε τους οδηγούς οχημάτων! -Κινητοποίηση αστυνομικών της Αττικής και της Κορινθίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr αθίγγανος από τον Ασπρόπυργο προκάλεσε αναστάτωση στους οδηγούς οχημάτων στην Κόρινθο και τους Αγ. Θεοδώρους!

Ο ίδιος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του είχαν ρημάξει στις κλοπές τους καταλύτες οχημάτων. Κινητοποίηση των αστυνομικών της Αττικής και της Κορινθίας

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στους Αγίους Θεοδώρους και την Κόρινθο.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες το πρωί, στον Ασπρόπυργο Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας και Δυτικής Αττικής, 25χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 27χρονο ημεδαπό και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από του Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 17.6.2022 έως και την 26.6.2022, είχαν διαπράξει συνολικά -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και -12- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαιρούσαν τους καταλύτες.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -12.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους».

Κ.Ν